loading...

вторник, 13 август 2019 г.

"Краят на рая" - нова ера стартира днес


"Без силикон ДА има рай" се преобразява и започва този вторник, 13 август, в САЩ с нов етап отново с участието на Кармен Виялобос, Фабиан Риос и Кати Сиачоке и обещава да бъде по-добра от всякога.


Историята, която привлече вниманието на аудиторията на Teлeмундo в продължение на четири сезона над 11 години, ще бъде пълна с екшън.

Историята на "Краят на рая"
Мафията е станала изтънчена. Те вече няма да пренасят кокаин. "Консорциум" от гангстери, съставен от Черната ръка, Вия, Тити и "Картелът на бейбитата", ще залива света с нов синтетичен наркотик, наречен "XY4".

DEA трябва да се изправи пред това ново предизвикателство: да намери членовете на Консорциума, преди да изпълнят обещанието си да наводнят света с XY4. Каталина 'голямата', новият ръководител на DEA в Колумбия, знае, че понякога злобата и познаването на околната среда могат да бъдат повече от сила, затова тя възнамерява да наеме стари момичета от квартала, за да й помогнат в тази задача. Ванеса и Паола приемат.

Каталина обаче игнорира, че действа в най-лошия сценарий. От една страна, защото съпругът й е в затвора заради капан, който не познава, от друга, защото Албейро, когато я вижда сама, решително се е захванал да я завладее отново. Каталина също не си представя, че е била вкарана от Черната ръка, която е успяла да накара Джесика да влезе в DEA с променено лице и име, за да я държи по-близо и по този начин да успее да приключи с нея бавно.

И най-лошото от всичко е, че Каталина ще открие, че един от членовете на новия "Картел на бейбитата" е не кой да е, а… Мариана, собствената й дъщеря.

Новият сезон е зареден с екшън, много изненади и няколко промени за всеки от героите. Ще има и изненадваща смърт за някои от основните герои.
"Чувствам, че е прекрасно, особено в този сезон, който предстои да започне. Героите са се развили във всичко напълно, всички. Животът им се е променил, особено след това, което преживяха в края на миналия сезон. Чувствам, че промяната е положителна и сме сигурни, че хората са чакали това", казва Катерин Сиачоке.

От своя страна, Фабиан Риос подчертава, че този път феновете на "SSSHP" ще могат да видят неговия герой Албейро по-буден и като никога досега. "С Албейро беше прекрасен път, въпреки че винаги е бил добрият, този сезон получи възможността да се събуди от онази дълбока мечта, в която живееше Албейро. Това е прекрасно за мен, да се забавлявам и да имам още един инструмент, за да дам на характера." Този сезон обещава да бъде пълен с екшън. "В предишния сезон беше много дрън, дрън, дрън, а този сезон е много бум, бум, бум", казва Фабиан.

И какво казва Кармен Виялобос? Родената в Баранкия трябваше да отдаде душа, тяло и сърце на своята героиня. "Хората осъзнаха моите удари, моите синини, нещата, през които наистина трябва да преминем в този вид поредици, които са дълги, дълги часове, които изискват много тренировки, много концентрация и винаги в крайна сметка ни се случва от всичко", твърди тя.

Освен звездното трио в хитовия сериал участват още Грегорио Перния, Кимбърли Рейес, Стефания Дуке, Каролина Гайтан, Хуан Пабло Урего, Хуан Пабло Гамбоа, Роберто Манрике, Франсиско Боливар, Маурисио Кухар, Елианис Гаридо, Стефания Гомес, Линда Балдрич, Мануел Гомес, Алехандра Пинсон, Мартин Карпан, Хуан Пабло Яно, Леонардо Акоста, Алехандро Мартинес, Маурисио Мауад.

Какво ще се случи между Каталина и Албейро? Ще възобновят ли връзката си? Какво ще стане със Сантяго? А с доня Илда? Мариана ще се спаси ли от "Картела на бейбитата"? Колко ще продължи щастието на Каталина 'малката' и Ернан... все въпроси, които новият сезон ще ни разкрие малко по малко.

Трейлър:Официални снимки:

Снимки от записите:


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!