loading...

петък, 20 септември 2019 г.

Утре в епизода в 18 часа на "Любовта не разбира от думи": Аслъ се разделя с Дорук, Дерия е оставена да се оправя сама (21-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и септември) в епизода от 18:00 до 19:00 часа на турския сериал "Любовта не разбира от думи", излъчващ се всяка събота и неделя от 17:00 до 19:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любовта не разбира от думи", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AskLaftanAnlamazBG/?ref=bookmarks

Дерия наема своя приятелка да работи като асистентка на Дорук. Надява се Дорук да се сближи с Билги и да забрави за Аслъ. Аслъ случайно узнава, виждайки тяхна обща снимка в социалните мрежи. 

Хаят заявява на Дерия, че е узнала за срещите ѝ с Емре и за общите им планове срещу Мурат. Мурат дочува виковете им и разпитва Хаят защо викат. Мурат дава срок от 24 часа на Хаят да му признае защо е толкова стресирана и притеснена. 

Дерия се обажда на Емре с искане да променят плана си. Той да признае истината на Мурат за произхода му и тя да бъде оневинена. Емре отказва и дори я оставя сама да се оправя с последствията от заговора им. Дерия осъзнава, че може да изгуби всичко, с което разполага, след заминаването на Неджат.

Аслъ посещава "Сарте" и вижда Билги да целува Дорук. Разделя се с него, убедена, че Дорук има връзка с младата жена.

Дерия напада Оя, тъй като е сигурна, че тя я е предала.

Мурат разпитва Азиме къде би могъл да открие Неджат.

Източник: ТВ Сага   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!