loading...

вторник, 5 ноември 2019 г.

Утре в "Завинаги": Черни облаци надвисват над семейство Боран (06-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks

Сюрея моли Дилара да се премести в Бурса. Фарук поема разноските за училището. Адем е против. Предлага на Дилара да работят заедно в каузата за училището за даровити деца.

Адем става открит конкурент на транспортния бизнес на Боран. Фикрет е изненадан, като вижда огърлицата, но запазва самообладание.

Рейхан се появява на мевлюда за Февзи. Есма я кани на обяд. Тя отказва. Двете решават да се видят на официална вечеря. Шофьорът на Боран я разпознава и Рейхан и си спомня за времето, когато бащата на Фарук е бил влюбен в нея. Къймет също я разпознава и я моли да стои далеч от семейство Боран. Дори я заплашва.

Мустафа е умислен около спомените си.

Фарук решава да проучи внимателно Адем.

Къймет разбира, че бракът на Ипек и Фикрет все още не е консумиран.

Баде се опитва отново да привлече вниманието на Мурат, но той продължава да не й обръща внимание.

Сюрея благодари на Осман за грижите, които полага за нея и за приятелството им. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!