loading...

сряда, 6 ноември 2019 г.

Утре във "Втори шанс": Шебнем предава писмото от Дияр на Дениз, Хюлия бяга, но е пометена от кола, а Едже гони Рашел от дома на Мират (07-и ноември)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и ноември) в следващия епизод на турския сериал "Втори шанс", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Втори шанс", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VtoriShansBGbTV/?ref=bookmarks

Шебнем посещава Дениз. Предава ѝ писмото от Дияр, в което момичето разкрива истината за Хюлия. Дениз не може да повярва на написаното. Шебнем си тръгва, а Дениз започва да чупи от яд. 

Хюлия тръгва да бяга, но Дениз я пресреща. Хваща я за гушата и иска обяснение. Хюлия най-накрая разкрива истинското си лице. Хюлия бяга и излиза на улицата, където е блъсната от кола. 

Дениз вика линейка и се обажда на Мират от болницата. 

Йосеф и Едже излизат заедно на дискотека. Хващат се за ръце пред очите на Мустафа. 

Карикатурите Фиген и Фикрие също се появяват в дискотеката, облечени в палта и окичени с бижута. 

В болницата Хюлия разбира, че е загубила бебето. Изпада в истерия. Излиза и напада Дениз. 

Едже и Йосеф се прибират, а Едже открито обвинява Рашел за нападението над Дениз. Йосеф е потресен, че Рашел е могла да направи такова нещо. Йосеф излиза с мотора, а Едже гони Рашел от дома на Мират. Фикрие вижда Рашел на улицата и я приютява. 

Шебнем се появява в болницата при Хюлия и започва да я провокира пред Неджат. Неджат се обръща и излиза под ръка с Шебнем. Юнал влиза при Хюлия, а тя опитва да го прегърне. Той открито ѝ разкрива, че през цялото време си е играл с нея. Юнал си тръгва доволен, а лекарите опитват да усмирят Хюлия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!