Теленовелас: Утре в "Шест сестри": Елиса и бебето са отвлечени (08-и ноември)

четвъртък, 7 ноември 2019 г.

Утре в "Шест сестри": Елиса и бебето са отвлечени (08-и ноември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 6 сезон 7 (08-и ноември) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Когато Диана открива, че чичо й продължава да пречи на доставките, тя има голяма дискусия с него. 

Салвадор й казва да създадат фабриката, за която отдавна са мислили. На Диана й се струва трудно постижимо, тъй като дон Рикардо ще трябва да купи частта от Салвадор.

Бланка, притисната от Росалия, се извинява на Селия, която не приема извиненията й. Малко след това открива, че Инес доставя подозрителен пакет на непознат работник. Младата жена се преструва, че ще даде подарък на Кристобал, без да знае, че е била видяна.

Селия трябваше да публикува статия, в която отрича връзката си с Аурора. Изглежда, че нещата пак ще станат както преди, но тя отказва да прости на сестра си Бланка за лошите моменти, през които мина, когато разбра, че ще пише отново.

Същият ден, обратно вкъщи, младата Силва е отвлечена с бебето, когато се връщат от разходката.

Преди да се ожени, Веласко разследва майката на Соледад и въпреки че Росалия никога не е изпитвала симпатия към нея, тя не намира документ, който да му помогне. Спомня си само, че майката на Соледад каза, че има секретарка.

Габриел подготвя парти, за да отпразнува брака на приятеля си Веласко, който го е направил чрез пълномощник, използвайки Соледад като посредник. Когато двамата се шегуват за бигамията на жената, тя се обижда. Габриел се разболява, има големи болки в стомаха и Соледад отказва да се обади на лекар.

Раймундо е разкрит от Антония, когато я обърква с Елпидия, в съблекалнята на Амбигу. Жената обещава да се изправи много сериозно пред братовчедка си.

Салвадор казва на Родолфо, че трябва да говори с Бланка и да й каже веднъж завинаги, че Амалия е бременна, особено сега, когато жената изисква апартамент, който Родолфо желае да наеме. Но първо трябва да се запита дали наистина е влюбен в Изкусителката.

Елиса и Еухения все още са в неизвестност и притеснението нараства сред членовете на семейство Силва. Селия предлага да отиде в полицията, но Салвадор и Сиро смятат, че е по-добре да не го правят, тъй като дон Рикардо е замесен в мътни афери и може да бъде свързан с изчезването.

Селия и Аурора продължават да се притесняват, без да имат новини от Елиса и Еухения. Аурора предполага, че Марина може да стои зад всичко, няма да е за първи път.

Когато Диана и Салвадор се сблъскват с него, Силва се съгласява да реши всичко.

Родолфо информира Бланка за намерението си да припознае сина си, което чака Амалия. Бланка го кара да види неудобствата, които биха имали, за политическия му възход. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!