Теленовелас: Йозджан Дениз за бурната му връзка с актрисата Фахрие Евджен, втората му съпруга, с която се събират и разделят няколко пъти, и сина им Кузей

петък, 8 ноември 2019 г.

Йозджан Дениз за бурната му връзка с актрисата Фахрие Евджен, втората му съпруга, с която се събират и разделят няколко пъти, и сина им Кузей


През май 2019 г. турската звезда навърши 47 години.

Йозджан Дениз е един от най-успешните и красиви актьори на Турция, чиято известност се простира далеч извън границите на родната му страна. Неговата блестяща кариера е доказателство, че вярата в себе си и постоянството могат да отведат човек на върха на планината.

Роден е в Анкара на 19-и май 1972 година. По националност е кюрд. Отгледал шестимата си братя, той е предан на семейството си. Заради тях напуска училище едва на 13 години. Именно тогава стартира творческата му кариера. Започва да се занимава професионално с пеене и на 16 вече се изявява в Анталия, подсигурявайки на себе си и семейството си едно доста прилично съществувание. На 17 години Йозджан решава да напусне родината си и отива в Германия. В продължение на 3 години бъдещата звезда живее в Мюнхен и работи с вокални и творчески педагози, за да усъвършенства изпълненията си. Когато се завръща у дома веднага е призован в армията. Само след 3 години, вече отбил военната служба, той продължава своя творчески път. Но не само като популярен изпълнител, а започва да се занимава и с актьорство. Прави страхотни хитове, продава албумите си не само в родината си, и е един от най-плодотворните певци.

Дениз се радва и на сериозен авторитет сред актьорската гилдия. Всеки негов проект има страхотен рейтинг, нищо в шоубизнеса не му е чуждо. Актьорът е доказал и щедрото си сърце. Купува разкошен дом за семейството си в Истанбул. Но славата му на сърцеразбивач се носи из цяла Турция. Крие и своите тъмни страни, а за страстната му връзка с Фахрие Евджен (Неджля от "Листопад") се носят легенди.

След армията Йозджан Дениз неочаквано получава покана да участва във филм. Сериалът "Имението с лозите" е дебютен в кинокариерата на турската мега звезда. Турските фенове на мелодрами следят с огромен интерес развитието на събитията на екрана и веднага забелязват красивия и талантлив актьор, който преди това не е бил познат. Без съмнение, този сериал се превръща в чудесен трамплин за Йозджан в сферата на турската кинематография. След това негово първо участие на малкия екран популярността му нараства неимоверно и заваляват предложения и от други режисьори. Снимайки се в киното, Йозджан не пренебрегва и изпълнителската си кариера. Той продължава да пее и да изнася самостоятелни концерти. Освен това издава дебютния си албум, озаглавен "Моят ангел". Въпреки големия тираж, той незабавно е изкупен от фенове му. След първия албум доста бързо пеещият актьор издава и втори – "Пътеводна звезда".

След успешния кинодебют почитателите му доста често го виждат в нови проекти. Зрителите се наслаждаваха на играта и красивата му осанка в "Настоящ войник", "Лесни пари", "Юнска нощ" и "Къде си, Фирузе?". Всички тези филми получиха високи оценки в родината на актьора, а правата за излъчване на някои от тях са продадени и в други страни. Най-голяма популярност достига Йозджан Дениз след излизането на екран на мелодрамата "Опасна любов". В нея ролята му е на Неджат - страстно влюбен млад мъж, който преминава през десетки невероятни препятствия, за да постигне любовта си. Тази романтична лента има голям успех в Турция и превръща Йозджан в идол за публиката и най-високоплатеният актьор и режисьор.

Актьорът и певец е успешен не само в творчеството, но и в личния си живот. 47-годишният красавец има доста романи и любовни триумфи. Приписват му връзки с много турски красавици, звезди на киното и музиката. Но самият Йозджан говори изключително неохотно по тази тема и проявява дискретност, присъща на истински джентълмен.Личният му живот е много интензивен, което не е особено изненадващо.

Любящ, красив и изключително популярен сред противоположния пол, той се жени през 1991 г.  за актриса Хандан Дениз. Този брак продължава до 2000 година, когато двамата се разделят. След това дълго време Йозджан се среща с актрисата Фахрие Евджен. Говори се, че ще вдигат и сватба. Но през 2013 г. атрактивната двойка внезапно обявява край на връзката си. От миналата година (2018 г.) двамата с втората му съпруга, 27-годишната Фейза Актан, са горди родители на момченце с името Кузей (север). Йозджан и Фейза се събират и разделят няколко пъти. (Lifeonline)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!