Утре в "Шест сестри": Салвадор печели надпреварата; Бланка подготвя парти за Кристобал (02-и декември)


Прочетете какво ще се случи в епизод 22 сезон 7 (02-и декември) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV. 


Бруна започва да подозира, че Веласко е влюбен в Селия.

Габриел се съгласява да плати на Дамян, ако в замяна изчезне завинаги от живота на Урсула.

Бенхамин и Росалия се подготвят да присъстват на погребението на родителите на Бенито, където Диана е решена да отиде и да покаже на всички, че съжалява за случилото се и да обяви, че семействата на починалите ще бъдат обезщетени. Нещата обаче няма да се окажат така, както Диана очаква.

Салвадор не може да присъства, тъй като трябва да участва в надпреварата, която всички вярват, че опонентът му ще спечели. Родолфо гарантира, че той не е в пълна сила и че Салвадор ще спечели. Това ще донесе загуба на тези, които залагат срещу Салвадор. Сред тях са Сиро и Карлос. 

Габриел открива, че Веласко го е излъгал и не е поддържал интимни отношения с Бруна. След като се сблъсква с измамата, той предоставя неубедително средство за постигане на целта си. От друга страна, Габриел е съсредоточен да накара Дамян да подпише отмяна на брака на Урсула. Но въпреки плащането на голяма сума пари, няма да е толкова лесно, колкото си мисли.

Селия открива, че гаджето на Елпидия я е ударило и въпреки молбите й да остави нещата такива, каквито са, Силва отива при Веласко за помощ. Законът обаче не е на нейна страна и Селия ще трябва да използва други канали, за да защити прислужницата от малтретирането на гаджето си.

Бланка опитва сближаване с Кристобал, подготвяйки му парти изненада, но той не присъства, тъй като обслужва проститутките от къщата, управлявана от Кандида и Дон Рикардо. Когато Силва иска обяснения, Кристобал я поставя на мястото й.

Коментари

loading...