loading...

неделя, 1 декември 2019 г.

Утре в "Свободен дух": Джан се прибира вечерта, а в градината му го пресреща (02-и декември)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и декември) в следващия епизод на турския сериал "Свободен дух", който се излъчва от 18:00 до 19:00 часа по bTV!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Свободен дух", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SvobodenDyhBGbTV/

Джей Джей узнава, че собственичката на фабриката за пилета иска да прегледа рекламата. Джан и Санем започват да работят по рекламния клип за фабриката. 

В агенцията Джан кани Санем на обяд, но тя отказва. Той я прегръща, но тя остава безмълвна. 

След разговора със счетоводителя си Айлин узнава, че финансовото ѝ състояние се е влошило. Пише на Емре да се срещнат, но той не ѝ отговаря. 

Джей Джей подарява на Айхан чорапи. 

Джан отива на брега на морето, където със Санем са провели последния си разговор. Там намира шала ѝ. По същото време и Санем отива на брега на морето. Вижда Джан и се скрива. Той не я забелязва. 

Джан се прибира в дома си, а в градината го пресреща Айлин. Признава му, че чака Емре, за да поговорят. Айлин споделя на Джан, че изпитва чувства към Емре. Думите ѝ го карат да се замисли за чувствата му към Санем. Айлин си тръгва, преди Емре да се върне. Джан съветва Емре да се срещне с Айлин, за да изяснят отношенията си. Емре отива в дома ѝ и остава с нея цяла нощ. 

Санем отнася документите, по които е работила, в агенцията. Почти целият персонал е в болнични заради стомашни проблеми след консумация на пилешко месо от фирмата поръчител на рекламата. Санем информира Емре за случващото се в офиса. Преди събранието, на което трябва да представят рекламата на собственичката на фирмата, Емре посочва Санем като служителя, който ще ги измъкне от неприятната ситуация заради способността ѝ да запомня информация. Санем се съгласява. 

Собственичката на фирмата приема проектите за рекламата. Очаква повишаване на интереса към пилешките продукти, които произвежда. Санем се намесва и ѝ показва слабите места в производството. Това е повод собственичката да покани нея и Джан да разгледат помещения, които от години стоят неизползвани, и да дадат мнението си за бъдещето им предназначение. 

Източник: ТВ Сага    

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!