Теленовелас: "Сълзи от Рая" - от 16-и декември по bTV Lady

понеделник, 2 декември 2019 г.

"Сълзи от Рая" - от 16-и декември по bTV Lady


bTV Lady започва да излъчва турския сериал "Сълзи от Рая". 

От 16-и декември (понеделник), всеки делник от 12:00 до 13:00 часа на обяд, ще можете да си припомните драматичната история на изоставеното от майка си момиче Дженет, на мястото на "Горчива любов". Повторения на излъчените през деня серии ще се показват от 02:00 до 03:00 часа през нощта.

Главните роли в "Сълзи от Рая" са поверени на Берк Атан ("Слънчеви момичета"), Алмидя Ада ("Част от мен"), Есра Ронабар, Юсуф Акгюн ("Огледален свят", "Моят живот"), Зехра Йълмаз и други. 

Поредицата е заснета в периода 2017-2018 г. и се състои от 36 оригинални епизода от по над 2 часа. Интернационалната версия е 115 епизода по 45 минути.

Историята:
Дженет е изоставена като бебе и се бори сама с живота, търсейки отчаяно майчина любов. Възпитана от баба си, тя няма много, освен един добър приятел, който изгубва заради инцидент. Години по-късно, въпреки тъжното си минало, Дженет се бори да се превърна в най-добрата студентка по архитектура. След дипломирането майката на приятелката ѝ Мелиса ѝ предлага работа в мечтаната от Дженет фирма. Там тя среща Селим - приятелят от детството, който е забравила. Тяхната връзка не се нрави на майката на Мелиса, която планира да ожени дъщеря си за Селим. Когато открива родилен белег на ръката на Дженет - същият като на бебето, изоставила преди 20 години, майката на Мелиса прави всичко възможно да се отърве от Дженет.

1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!