loading...

сряда, 8 януари 2020 г.

Утре в "Завинаги": Сюрея научава истината за Емир, Фарук и Бегюм и напуска Фарук, заминавайки за чужбина, а Есма иска да събере Бегюм и Фарук (09-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks 

Фарук се сближава все повече с Емир. 

Адем признава на Фикрет, че е син на Февзи и двамата са братя.

Сюрея разбира за връзката на Фарук с Бегюм и се досеща, че съпругът й е баща на Емир. Тя напуска Фарук и изчезва от живота на близките си. Фарук решава да я открие на всяка цена.  

Есма казва на Акиф да спре издирването на Сюрея, защото е бясна на снаха си. Фарук е в силна депресия и не позволява на приятеля си да говори изобщо за друг бизнес.

Санем живее при Дилара, но не може да се успокои, защото племенницата й я няма. Дилара също отлага сватбата си, докато приятелката й не се появи.

Фикрет е ядосан и вдига скандал на майка си, защото Есма е бясна, тъй като майката на Ипек е сестра на Рейхан.

Сюрея се обажда на леля си и й честити рождения ден. Санем е много щастлива, че племенницата й се е обадила след месеци. Сюрея казва на леля си, че е в Прага и е добре там. Издържа се, като работи и свири на разни места.

Санем съобщава на Дилара за разговора си със Сюрея, Акиф решава да  говори със Санем и да разбере къде е момичето.

Есма се радва на внука си. Тя иска да съобщи на Емир колкото се може по-скоро истината. Есма кани Бегюм на вечеря и се надява отново да ги събере с Фарук.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2019 Г. И ОПРЕДЕЛЕТЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!