loading...

четвъртък, 9 януари 2020 г.

Утре в "Завинаги": Фарук намира Сюрея и я удря (10-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks 

Акиф разбира, че Сюрея е заминала за Прага.

Двамата с Фарук хващат първия самолет за чешката столица, за да говорят с нея. Фарук е много ядосан от заминаването на Сюрея. Прави аналогията със заминаването на Бегюм.

Есма се зарича, че повече няма да приеме Сюрея за снаха.

Фарук открива Сюрея, но тя отказва да говори с него.

Есма и Осман се срещат с адвоката на Адем.

Сюрея заявява, че не иска да го вижда. Двамата се скарват на улицата. Чешката полиция арестува Акиф и Фарук по настояване на Сюрея.

В показанията Сюрея казва, че просто Фарук я преследвал, за да поговорят. На излизане от участъка Акиф обяснява на Сюрея, че и тя е сгрешила, но Фарук я обича повече от себе си. Все пак Акиф я моли ако размисли, да ги потърси в хотела, за да се разберат.

Сюрея разговаря със съпруга си и го наранява с думите си, а той я удря. Тя му отвръща. Двамата разбират своите грешки. Фарук се заклева, че тя е единствената жена в неговия живот и двамата се целуват...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!