loading...

петък, 10 януари 2020 г.

В следващите епизоди на "Остани с мен": Гопи открива Ахем и дъщерите си и съобщава на Кокила, че той се е оженил за Манси (от 13-и до 15-и януари)


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди (от 13-и до 15-и януари) на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG

Полицаи пристигат в имението, за да арестуват Толу и Молу за хакерство по сигнал на Манси, на която Ахем е прехвърлил банковата сметка преди седем години. 

Видя и Мира блъскат с колата си Гопи, която се е отправила към дома им, и тя пада на улицата. Видя излиза от колата и се извинява на непознатата. 

Джигар и Гопи откриват къщата на Ахем, но Манси ги заблуждава, че той не живее там, защото я е продал и заминал в САЩ. Джигар и Гопи решават да се върнат. 

Пари се обажда на Джигар, за да го уведоми, че близнаците са арестувани по сигнал на титулярката на сметката на Ахем - Манси. Гопи си спомня, че това е името на жената, която твърди, че е купила къщата на Ахем. Джигар и Гопи се връщат при Манси, която се съгласява да оттегли жалбата си срещу близнаците. Манси заблуждава Джигар, че е купила и бизнеса на Ахем. 

Джигар и Гопи се връщат, а по пътя виждат Ахем да влиза в сладкарница. Те спират таксито, но докато стигнат до сладкарницата, Ахем си е тръгнал. Продавачът ги уверява, че Ахем е собственик на сладкарницата и на следващия ден дъщерите му организират тържество за празника Холи в клуб. 

Толу и Молу са освободени. 

Кокила кани близнаците и Кинджал за празника Холи. 

Гопи и Джигар търсят Ахем на градинското тържество в клуба. 

Мира предлага на баща си, сестра си и Манси да си направят семейна снимка. Гопи става свидетелка на щастието на Ахем и дъщерите си. Тя си тръгва от празника, без да говори с него, и съобщава на Кокила, че Ахем има нова съпруга. 

Източник: ТВ Сага   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!