loading...

неделя, 12 януари 2020 г.

Утре в "Завинаги": Появява се Гарип - голямата любов на Есма, а Сюрея и Фарук прекарват нощта заедно, след което тя иска развод, а той се съгласява (13-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks


Есма се опитва да си уреди среща с адвоката на Адем. Тя моли Осман да я придружи до офиса му. Там Осман се сблъсква с Бахар и двамата по погрешка разменят мобилните си телефони. Есма научава, че Адем е ангажирал адвоката Гарип, който е израснал в семейството ѝ и някога двамата са били влюбени. Гарип отсъства и Есма си тръгва. 

Ипек се среща с майка си.

Мурат ревнува Баде от учителя й.

Адем моли Дилара да не отлагат сватбата си.

Фарук и Сюрея прекарват нощта заедно, но тя го предупреждава, че помирението им няма да бъде лесно и бързо. 

Докато Фарук спи, Сюрея вижда в телефона му съобщение от Бегюм с нейна снимка с Емир. Обхвана от ревност, тя си тръгва от хотелската стая. На сутринта той открива бележка от Сюрея, с която го моли да се разведат, защото безвъзвратно е изгубила доверието си в него. Той я намира в кафенето, в което работи, и за нейна изненада се съгласява да се разведат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!