loading...

понеделник, 13 януари 2020 г.

Утре в "Завинаги": Сюрея се запознава с Джан, а Есма среща Гарип (14-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", който се излъчва от 20:00 до 21:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/ZavinagiBG/ref=bookmarks

Фарук и Сюрея се връщат в Турция, за да се разведат. 

Адем кани семейство Боран на сватбата си.

Есма научава за развода и веднага се разпорежда да разменят стаите в конака, като настанява Ипек и Фикрет в стаята на Фарук и Сюрея.

Мурат ревнува Баде от неин състудент, като си мисли, че двамата са двойка.

Фарук вечеря с Емир и Бегюм. Казва на лекарката, че вече е дошло времето да говорят с Емир.

Санем и Дилара плануват да срещнат Сюрея и Фарук, за да говорят отново. Дилара предлага на приятелката си да остане у тях известно време, за да й помага за сватбата.

Братята се опитват да убедят Фарук да не се развежда. Осман съобщава, че майка им познава адвоката на Адем от едно време.

Адвокатът на Адем се среща с Есма и синовете й, за да им предложи условия, при които Адем Сезгин ще се откаже от искането си за ДНК тест за доказване на произхода си. Есма е категорично против да се направи ексхумация на мъжа й....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!