"Доня Сандовал" се завръща днес + снимки и трейлър


Вторият сезон на хитовата телемундела е пълен с екшън, чувственост и неочаквани обрати и започва три години след края на първия сезон.


Снимана в Мексико и Бразилия, "Доня Сандовал 2" е оригинална история на Телемундо, написана от Хосе Висенте Спатаро. Оглавявана отново от мексиканската актриса и певица Арасели Арамбула, двама нови претенденти ще се борят за любовта на Донята - Давид Сепеда като бизнесмена Наварете и Карлос Понсе като агент Леон. Кой ще спечели сърцето на Доня Сандовал?

Заглавната песен е изпята отново от Арамбула, но този път в дует с известната мексиканска певица Глория Треви. Песента се казва "Обсебване".

Историята:

Алтаграсия (Арамбула) реши да се оттегли, за да започне нов живот, след като дъщеря й Моника (Дана) се омъжи за Саул (Чокаро). Две години по-късно Моника и Саул Агире продължават заедно, той като адвокат начело на фондация "Прераждане", а тя като студентка по право и заедно с леля си Рехина се борят срещу насилието над жени.

Това не се харесва на отговорните за престъпленията, включително на "Дъгите", банда, известна с това, че убива жени, след като ги измъчва с куршуми с боя. Така Саул става жертва, като мистериозно изчезва.

Загрижена за безопасността на дъщеря си, Донята взема решение да се върне в Мексико, за да го потърси, без да я е грижа, че тя трябва да се изправи пред правосъдието и да се срещне отново с Хосе Луис Наварете (Сепеда), предприемач, с когото има много висящи проблеми.

Картината става още по-тъмна, когато Моника също изчезва и агент Леон Контрерас (Понсе) свързва този факт с групата "Дъгите". Алтаграсия обаче отказва да повярва на това и подозира враговете си.

Донята не е единствената, която ще се бори за справедливост. По пътя ще бъде придружена от Ноелия Молина (Паола Фернандес), млада жена със скромен произход, която също търси със собствени средства виновните за смъртта на сестра си.

И двете заедно с Леон ще сформират екип с обща цел: да отмъстят за смъртта и агресията на своите близки.

Вторият сезон на "Доня Сандовал" също разполага с изпълненията на Кика Едгар, Ерик дел Кастийо, Патрисия Рейес Спиндола, Алехандра Барос, Марисела Гонсалес, Паола Фернандес, Хосе Сефами, Фернанда Боршес, Майра Сиера , Алекса Мартин, Алберто Казанова, Агустин Аргуейо, Леандро Лима, Бернардо Флорес, Рафаел Ернесто, Диего Ескалона, Кристиан Рамос, Хуан П. Де Сантяго и Паола Албо. От първия сезон ще видим Хосе Мария Галеано, Андреа Марти, Диего Солдано, Лео Делулио, Симоне Виктория, Клаудио Рока, Акилес Сервантес.

Трейлър:Дубльорката на Арасели в първия сезон


На представянето в Лос Анджелис

Първи сезон

Втори сезон
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png