loading...

петък, 10 януари 2020 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Клетва" - нов турски сериал започва по bTV


ЕКСКЛУЗИВНО: Скоро в ефира на bTV ще започне нов сериал.

Турската драма "Клетва" (Yemin) с Йозге Яъз, Гьокберк Демирджи, Беркант Мюфтюлер, Гюл Арджан, Джан Верел и други стартира много скоро в България в ефира на bTV.

Поредицата се излъчва в Турция от февруари 2019 г. до момента, като са показани близо 160 оригинални епизода. Сериалът в момента е един от най-успешните делнични (тип "Намери ме", "Прости ми" и "Назови ме по име") в южната ни съседка, като заснемането му продължава с пълна сила.

Много скоро очаквайте информация от коя дата и в кой слот ще се излъчва "Клетва" по bTV - следете ни!

Историята на "Клетва":
Рейхан е селско момиче - смирено, мило и грижовно. Тя обещава да се омъжи за сина на стария семеен приятел Хикмет. Хикмет се притеснява какво ще стане със семейното му богатство, ако бъде оставено на неговия несериозен син и алчната си съпруга, чиято единствена грижа е да укрепи мястото си във висшето общество на Истанбул. Емир е синът на Хикмет, който е бунтовник и предпочита да поема рискове, като харчи безразборно трудно спечелените пари на баща си, и не му помага в семейния бизнес. Той се съгласява да се ожени за Рейхан, но си обещава да направи живота ѝ нещастен, дотолкова, че тя да пожелае да се разведе с него, доказвайки по този начин на баща си Хикмет, че трява да му бъде разрешено да взема сам решения за живота си. С времето Емир осъзнава, че не трябва да кара Рейхан да бъде нещастна, за да накаже баща си. Той омеква към нея, а Рейхан вижда неговата положителна страна - на която не може да устои!

5 коментара:

 1. Здравейте а нов латино сериал в бг ефира кога

  ОтговорИзтриване
 2. Когато цъфнат налъмите. Не сме добри избиратели, за да ни глезят!

  ОтговорИзтриване
 3. stiga s tiq molbi sa tapi latinoseriali

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Когато турците у нас /такива по паспорт и такива по ТВ вкус/ се вдигнат на бунт и осигурят поне по един латино сериал в ефира по всяко време на годината /нали вас ви дразни мрънкането на хора като човека по-горе, значи имате причина да дадете едно рамо/, тогава искането ще спре. Дотогава си е в правото да иска, а ти си в правото си да мълчиш и да наведеш глава пред монитора или дисплея на телефона си. Иначе е все едно да ревеш, че гладните африканчета те дразнели с мрънкането си за храна. Жалка история!

   Изтриване
  2. Здравейте да точно така когато пуснат нови латино сериали в бг ефира тогава ще спрем

   Изтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!