"Ирония на съдбата" - нов турски сериал с Къванч Татлъту започва по bTV


ЕКСКЛУЗИВНО: Съсвем скоро стартира един от най-дългоочакваните турски сериали!

Това лято най-гледаната телевизия у нас bTV ще предложи на зрителите си криминалната драма "Ирония на съдбата" (Çarpışma), изпълнена със съспенс, обрати, екшън и любовни истории, които ще Ви разтърсят.

Главните роли в премиерната продукция са поверени на Къванч Татлъту ("Перла", "Забраненият плод", "Север Юг", "Искрите на отмъщението"), Елчин Сангу ("Любов под наем", "Една любовна история"), Онур Сайлак, Алперен Дуймаз ("Горчива любов") и Мелиса Аслъ Памук ("Черна любов").

Интересното е, че Къванч, Елчин и Мелиса ще си партнират за втори път в "Ирония на съдбата" - тримата преди това участваха заедно в историческата драма "С Русия в сърцето".

Към края на сериала специално участие взима и българският актьор Иво Аръков ("Съни Бийч", "Фамилията"), който ще видим в различно ампоа - на руски затворник и мафиот, чиято цел е да елиминира враговете си.

В "Ирония на съдбата" участват още Мерве Чаъран ("Любовта не разбира от думи", "Божествено"), Рожда Демирер ("Късчета живот", "Ангели пазители"), Хакан Курташ ("Момичето, което обичах", "Горчиво и сладко"), Мустафа Уурлу ("Вътрешен човек") и други.

Поредицата се състои от 24 оригинални епизода, а интернационалната версия съдържа 74 епизода по 45 минути.

Историята:
Кадир Адалъ губи съпругата си и детето си при терористичен акт. Той изпитва вина за случилото се и решава да сложи край на живота си. Докато опитва да се самоубие в автомобилна катастрофа, неволно въвлича още три невинни души, които по ирония на съдбата, се сблъскват в едно и също време. 4 коли, 4 живота - Кадир, Зейнеп Керем и Джемре. След инцидента съдбата никога повече не ги разделя. Както казва Кадир: "Съдбите ни катастрофираха, не ние". Зейнеп познава Кадир от сиропиталището. Двамата ще излекуват раните си с любовта, която пламва помежду им, точно както преди години. Зейнеп успява да върне дъщеря си Айлин с негова помощ. Керем и Джемре са младежи, свързани с голяма тайна. Джемре е наследница на могъща адвокатска кантора, докато Керем е младеж, който не притежава нищо. Той излиза от затвора и попада в още по-голяма беда, а Джемре е в центъра на новите му проблеми. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png