Утре в "Намери ме": Мелек отива в моргата, за да разпознае тялото на Елиф, но (25 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (25 юни) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Eпизод: 602

Семейство Емироулу е безутешно, след като лекарят им съобщава, че Елиф е мъртва. Мелек, Юсуф, Селин и Зейнеб отиват в моргата, за да разпознаят тялото на малкото момиченце. Когато Мелек вижда трупа, се срива... Той обаче не е на дъщеря й. Оказва се, че Елиф отново е при Арзу.

Арзу заплашва Лейля, че ще я разобличи пред Емироулу. Настоява да продължи да й съдейства и я заставя да постави подслушвателно устройство в къщата на Юсуф. Мелек получава съобщение от скрит номер, че Елиф е отвечена и ще бъде върната жива само срещу откуп. Междувременно малкото момиченце отново опитва да се измъкне, но е завързана.

По нареждане на Арзу Лейля поставя устройството в дома на Емироулу, а Арзу подслушва разговорите им и се наслаждава на страданията на Мелек. Всички се опитват да намерят необходимата сума за откупа на Елиф, но събраните пари не са достатъчни. Изненадващо за всички обаче, Юсуф успява да намери исканата сума. Юсуф и Мелек отиват на уговореното място, но похитителят взима парите и тръгва заедно с Елиф. Арзу гледа отстрани и се забавлява.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png