В следващите епизоди на "Черна любов": Елиф казва на Йомер, че вече не го обича, Хюсеин устройва капан на Йомер, а Нилюфер и Метин се женят (от 29 юни до 03 юли)


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди (от 29 юни до 03 юли) на турския сериал "Черна любов", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:40 ч. по ТDС!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Kara Para Aşk"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Отчаян да получи каквато и да е информация за смъртта на Танер, Йомер притиска Джалил, съкилийника му. Той отговаря, че не знае нищо, вече се е бил обесил, когато се събудил. Таяр се чувства все по-несигурен и Метин се опитва да го успокои, като му казва, че е намерил надежден човек, който е работил в болницата като шофьор и е изтрил всички доказателства.

Нилюфер е недоволна, че е затворена и отказва да отговаря на обажданията на любимия си. Въпреки това Метин е настоятелен и тя променя решението си. Той иска да й даде шанс. Има изненада за нея.

Същата вечер Елиф се готви да отиде на рождения ден на Йомер, когато Бахар идва да мърмори и я упреква, че бързо се предава. Не отнема много време, за да постигне целта си и дизайнерката остава у дома. Елиф обяснява сломена, че е лесно да мислиш какво не трябва да правиш, но е невъзможно да контролираш сърцето. Когато я погледне или й каже нещо хубаво, забравя всичко. Тогава къса стихотворението, което беше опаковала като подарък. Полицаят се радва на тържеството със семейството си.

Напълно пиян, Арда се появява в къщата на Пелин и с викове успява да я накара да погледне през прозореца. По този начин той отново й се обяснява в любов и говори за събития от миналото, които оставят полицайката зашеметена. Години наред му давала надежда. Пита я дали си спомня, че с него е отишла на бала. В Анкара, първото място, на което бил командирован, много пъти го посещавала. Срещала се с този глупав агент по недвижими имоти и той се оженил само, за да си й го върне. Казва й да не бяга, защото тя също го обича.

Йомер също има любовни проблеми. Той се среща с Елиф в уютен ресторант за закуска и отваря сърцето си. Казва й, че вече й е простил. Тя го научи да вижда нещата по различен начин. Няма значение коя е или какво прави, той я обича. Дизайнерката на бижута обаче го отхвърля, припомняйки си разговор със Сами. Лъже го, че е спряла да го обича. Полицаят тръгва след нея и я принуждава да каже какво крие, но е напразно.

Нилюфер устройва капан на Мерт, за да се срещне с Метин. Той я води у дома и й предлага брак, но тя е сдържана, защото не знае нищо за живота му. Момчето е искрено и споделя, че баща му изнасилил майка му и той е жив. Любовта му е тъжна, но просеща. След това откровение младата жена приема и имам ги венчава. По-късно се сбогуват, тъй като той трябва да пътува до Рим.

В полицейското управление Арда се извинява на Пелин и я моли за още един шанс, да започнат отначало и да забравят миналото. Предлага й да се преструват, че не се познават. Когато отваря чекмеджето на бюрото си, тя намира цвете с бележка, на която я кани да излязат на кино. След като я умолява, тя приема, като намеква, че чувства нещо към партньора си.

Разследването на Йомер напредва и Taяр, страхувайки се, че ще бъде вкаран в затвора, вика Али и Хюсеин. Иска да бъде изгонен от полицията. Последният отказва да нанесе повече вреда на брат си и води ожесточена битка с шефа си, но той няма друг избор, освен да изпълнява заповедите му, когато го изнудва да покаже разговор, в който признава за убийството на Сибел и Ахмет.

Опустошен, Хюсеин изчезва от дома си и търси убежище при второто си семейство. Оплаква се, че греховете му го убиват.

След няколко часа Арда информира Йомер, че Джалил е починал в затвора и той, убеден, че Таяр стои зад това, получава разрешението на прокурора да го разпита. Когато обаче е на път да го направи, Али го моли да види един документ и когато не може да го намери, го извежда от полицията. Йомер яростно се защитава и твърди, че са му устроили капан. Той не си представя, че именно Хюсеин е направил всичко. За щастие, Сами му се доверява и се съгласява да продължи разследването, но в сянка.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png