Утре в "Обещание": Джавидан си показва истинското лице пред Рейхан и я гони от имението, а Емир и Рейхан се развеждат (25 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (25 юни) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Оя със задоволство съобщава на Джемре и Джавидан, че Рейхан не се е явила на делото. 

Емир се разочарова, щом вижда през вратата на залата да влиза Рейхан. Питат Рейхан и Емир дали по собствено желание искат да разтрогнат брака си. И двамата отговарят положително. Съдията ги развежда. 

Нарин и Кемал обясняват на обърканата Шехрие, че Емир и Рейхан се развеждат. Двамата се запътват към съда. 

Ахмет поздравява Рейхан, че от днес нататък вече е свободна жена. В коридора журналист не спира да задава въпроси и да ги снима. Емир хваща Рейхан за ръката и я изкарва. Оставя я на входа и потегля. 

Емир отива до брега на морето и изхвърля шала на любимата си. Кемал успява да се свърже с него и научава, че с Рейхан вече не са женени. 

Джавидан с усмивка на лице съобщава новината на Джемре, че Рейхан и Емир са се развели още на първото дело. 

Мелике чува от Джавидан за развода и се разплаква. Джавидан се изпуска пред Оя да не споменава вече името на тази жена. 

Нарин се свързва с Рейхан, която си чувства зле, и отива при нея. 

Джемре, Джавидан и Оя посрещат Емир на входа. Емир пита майка си откъде знае, че са се развели. Джавидан отвръща, че е говорила с адвоката му. Емир им заявява, че Рейхан вече не съществува за него и иска да го оставят на спокойствие. 

Нарин води Рейхан в имението, която вижда, че Кемал се държи студено с нея. Кемал казва, че му се искало Рейхан да беше дала втори шанс на брака си. 

Емир решава да излезе, а Джемре не иска да го оставя в това състояние. Емир се разкрещява, че иска да е сам. 

Джавидан предупреждава Зейнеп, че малко остава, докато и тя не изхвърчи от имението, както Рейхан. Вечерта Зейнеп моли Рейхан да не я оставя в тази къща. Рейхан ѝ обяснява, че е най-добре да остане в конака засега. 

Джавидан среща Рейхан и я пита какво прави в имението, след като по такъв начин е огорчила сина ѝ. Рейхан обяснява, че е дошла за вещите си. Джавидан заявява на Рейхан да си събира мръсните парцали и да се маха по-бързо от този дом, докато Емир не се е върнал.

Докато Рейхан си оправя багажа, се прибира Емир. Той влиза в стаята и я заварва. Нигяр веднага отива да докладва на Джемре. Емир вижда, че роклите, които ги е купила в този дом, не са събрани. Рейхан заявява, че както е дошла, така ще си отиде. Емир ѝ заповядва да си вземе абсолютно всичко, защото не иска нищо да му напомня за нея. Той взима роклите и ги хвърля по земята. На излизане Емир връща на Рейхан кърпата с инициалите ѝ. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png