Утре в "Завинаги": Акиф намира изход за фалита на Боран, но (23 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (23 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Ада прохожда, но Фикрет не е там, за да види това. Той се чувства виновен към всички и ги избягва. Ипек се опитва да го убеди да не се крие. Фикрет признава на Ипек, че Ада заслужава по-добър баща. Заклева се, че ще отмъсти на Адем. В крайна сметка Фикрет решава да отиде при семейството си. Всички го посрещат с отворени обятия.

Осман се опитва да вдъхне надежда на Фарук. Той му благодари за всичко, което е направил за него. Осман моли за позволение да му помогне. Той дава на брат си всичките си спестявания.

Есма е решила този път тя да сготви. Сюрея иска да й помогнат и пуска музика за настроение.

Дилара се обажда на Сюрея и Санем по телефона. Тя пита дали Адем е разпитвал за нея. Сюрея кара Дилара да се прибере.

Акиф идва да се види с Фарук. Съобщава му, че е намерил решение на проблема откъде да намерят средства. Трябва да продадат наследствен имот, но за целта им трябва разрешението на лелята на Фарук, която той не е виждал от години.

Лелята на Фарук е известна модна икона, която се подготвя за интервю. Юлфет Кавъклъ започва да разказва своята история пред публика.

Есма не позволява да се продаде парцела. Султанката счита Юлфет за демон. Гарип обаче не е съгласен с мнението ѝ. Фарук настоява да се срещнат с лелята и да говорят с нея.

Санем проверява в интернет коя е Юлфет Кавъклъ. Всички са изненадани от нейния успех.

Есма не признава какъв проблем е имала с нея.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png