Утре в "Завинаги": Години по-късно Сюрея е мъртва, но преди това е убила Есма (сън) (22 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (22 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Години по-късно...
Яз, дъщерята на Сюрея, посещава психоложката Идил. Идил поднася съболезнованията си за смъртта на Сюрея. Сюрея също е ходила на терапия при нея. Яз споделя с ненавист, че Сюрея не е била такава, за каквато я мисли Идил. Тя е била убийца и е крила това от всички. Яз признава, че е видяла с очите си как майка ѝ Сюрея е убила баба ѝ Есма (по-напред в сериала става ясно, че това е сън). 

В наши дни...

Сюрея и Есма се радват на бебето. Есма се притеснява, че не могат да си наемат собствена къща, Сюрея я успокоява, че всичко ще се оправи, когато открият фирмата и тя заработи.

Фарук се опитва да вземе кредит, за да стартира нов бизнес, банката обаче му отказва. Гарип, който е с него, му предлага да отидат да живеят в къщата му, а той ще се премести в къщата на Бурджу. Дъщерята на Гарип е заминала за Америка. Фарук не приема предложението.

Къймет отново критикува дъщеря си, защото Фикрет ги е довел до това състояние, а тя не иска да го напусне.

Адем се опитва да открие Дилара, но не може. Той се държи грубо с Гюлистан, която остава да работи в имението. Назиф иска да се махнат от голямата къща, но жена му не дава.

Акиф и Санем се връщат в стария квартал.

Старите приятели и хората, на които Фарук разчита за помощ, му отказват.

Акиф получава обаждане с добра новина за Фарук.

Гарип и Есма са на пазар заедно. Той я моли да говори с Фарук, за да приеме предложението му.

Осман пристига и носи подарък на Ада. Фикрет живее у негов приятел и почти не посещава семейството си. Ада прохожда и всички се радват на първите й стъпки.
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png