Утре в "Завинаги": Ипек прави нещо, което ще вбеси Боран, а Юлфет унижава Есма пред (26 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (26 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Всички решават да се преместят в апартамента, който им предлага Юлфет.

Дилара идва да ги види в новата къща, Юлфет я вижда и веднага се обажда на Адем, за да му съобщи. Адем звъни на Сюрея, за да говори със съпругата си. Дилара изпада в паника и е на път да избяга, защото не иска той да я намери.

Фарук започва работа. Отива в офиса на фирмата на своя приятел, за да се запознае с какво ще се занимава. Посреща го един от служителите и го настанява на бюро в общия офис. Собственикът на компанията се държи странно с Фарук.

Юлфет посещава Есма и я унижава пред очите на Сюрея и Нургюл. Есма не ѝ остава длъжна. 

Есма и Гарип пият кафе на едно от местата, където са били на младини. Гарип си спомня как е искал да предложи на любимата си да се оженят.

Ипек влиза в луксозен магазин и на касата се запознава с Гюнеш – дясната ръка на Юлфет. Ипек няма достатъчно пари да плати и лъже, че ги е забравила в другата чанта. Тя кара касиерката да изпрати фактурата на госпожа Юлфет. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png