Утре в "Завинаги": Още едно бебе е на път, имението Боран се продава, а Ипек разкрива Адем пред всички (18 юни)


Прочетете какво ще се случи утре (18 юни) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News

Гарип идва в болницата при Есма. Той се опитва да я успокои, за да не се притеснява за Сюрея и току-що родената й внучка.

Дилара разбира, че е бременна.

Бебето е изписано от болницата, Сюрея и Фарук я прибират вкъщи. Докторът съобщава, че всичко е наред.

Фарук признава пред всички, че има вероятност да се наложи да обявят фалит и да продадат всичко, за да изплатят дълговете си. Есма е съкрушена, че имението се продава. 

Дилара споделя с Адем, че Боран са стигнали до фалит и че ще трябва да разпродадат всичко. Той се радва, че е настъпила криза, която да унищожи семейството. Дилара му съобщава по много интересен начин, че е бременна.

Прислугата подчертава своята обич към Есма и семейството и решават да останат без заплати, но да бъдат до семейството.

Есма е много ядосана, че цялата история на Боран е в това имение, а ще трябва да се раздели с него. Тя не иска да се предаде. Фарук й обещава, че ще си върнат крепостта, но трябва да бъде силна.

Ипек е наела човек да следи Адем. Той й предава снимки от срещата му с Гьозде. Ипек директно обвинява Адем, че стои зад играта с наркотиците. Тя показва снимките на Фарук и останалите в конака. 
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png