Тази вечер в "Навсякъде ти": Бурак отива при Ейлюл и я заварва да (30 юли)


Прочетете какво ще се случи тази вечер (30 юли) в следващия епизод на турския сериал "Навсякъде ти", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. по bTV Lady!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Her Yerde Sen"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 57

На сутринта Демир отива на острова, за да вземе Селин. Мерве отново е при Ведат и заедно продължават със засаждането на градината. Клиентката на "Артемим" посреща Демир на входа и го кани да изчака, докато Селим се приготви. Фирузе и Лейля заварват "Хепи пай" наводнен и изпадат в паника. 

Селин и Демир си говорят за кошмарите си през изминалата нощ, а след това се целуват по-влюбени от всякога. Мерве се връща в офиса, а Масторът отива в "Хепи пай", за да помогне на Лейля и Фирузе. Бурак отново идва при Ейлюл и я заварва съкрушена. Тя не се сдържа и се разплаква в прегръдките му.

Айда се допитва до Мерве и Селин с кого от бившите си да запознае Ибо, така че да му върне за Мюге. Бурак се опитва да успокои Ейлюл и понечва да я погали. Мерве споделя с приятелките си, че е преживяла Бора, но в крайна сметка отново се разстройва. Решава обаче да бъде силна и моли приятелките си да не й обръщат внимание, когато показва емоции.

Коментари

loading...