Утре в "Ирония на съдбата": Убитият брат на Кадир (31 юли)


Прочетете какво ще се случи утре (31 юли) в следващия епизод на турския сериал "Ирония на съдбата", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:30 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Voyo.bg (bTV Media Group)
Адаптация: Telenovellas News 

Керем не издържа, като вижда, че Джемре говори зад гърба му. Кадир разказва своята любовна история със Зейнеп. Когато тя го е напуснала, е съсипала живота му. Зейнеп се ядосва и вика Кадир да говорят навън. Тя му признава колко й е било трудно да го напусне. Тогава постъпката й е наранила и самата нея. Зейнеп го упреква, че е човек, който сам решава проблемите си и никога не е търсил помощ. Тя се разстройва, а Кадир я целува. Вели наблюдава отстрани цялата сцена. Ядосва се, като ги вижда прегърнати да се целуват.

Кадир и Зейнеп хващат едно такси.

Джемре упреква Керем, че е разкрила сърцето си, а той го е разбил. 

Мерал отива при Вели. Той все още е ядосан от предната вечер. Тя му казва, че Зейнеп и Кадир имат вече истинска връзка.

Когато двамата влюбени се разделят, Вели хваща Зейнеп. Кадир се връща, но не я вижда. Вели й казва, че я е чакал цяла нощ. Обещава ѝ, че ще предаде Кадир на Джанзис. Зейнеп отговаря, че няма да повтаря същите грешки и ще казва всичко на полицая. Вели обещава, че от днес нататък няма да помага на Зейнеп, а само ще гледа какво става.

Якуп и приятелят му Джемил разбиват сервиза за мотори и крадат тези, които са там.

Асие приспива сестрата, която се грижи за нея, взима ключовете, и излиза навън. Джемре моли Кадир за услуга. В това време идва Керем, но момчето не му обръща внимание.

Докторът търси Селим е офиса. Адвокатът се разправя с него, а Джемре и Зейнеп ги виждат.

Собственикът на сервиза разкрива кражбата и уведомява полицията, но заявява, че Керем няма нищо общо с това.

Пияният лекар се ядосва и хваща Селим за ревера. Заплашва го, че ако нещо му се случи, ще съжалява. Лекарят разкрива, че Белма е ходила при него. Адвокатът показва снимка на Джемре и предупреждава гинеколога да не разкрива нищо на момичето.

Белма е уплашена. Споделя страховете си с Демир.

Асие отива при Зейнеп и започва да я разпитва за сина си. Жената прегръща момичето и й благодари за всичко, което е направила за Кадир.

Джемре търси лекаря.

Асие споделя със Зейнеп, че е научила за нея от Вели. Зейнеп й казва, че Вели е отвлякъл детето й срещу откуп. Асие потвърждава, че е изоставила сина си от страх и разказва истинската история около раждането на Юсуф и неговото изоставяне, както и че причината е убитият брат на Кадир, който е застрелян по вина на Джанзис. Зейнеп не позволява на Асие да каже на Кадир кой е баща му.

Кадир се свърза с Муса - един от хората на Джанзис и започва да го преследва.

Вели вижда двете жени да се разхождат в парка. В това време Селим се обажда на Вели и го моли да убие лекаря.

Джемре отива при Каан. Чука на врата на апартамента му, но той не отговаря.

Муса разказва на Кадир що за стока е Джанзис. Насочва полицая към Нариф.

Коментари

loading...