Утре във ФИНАЛА на "Научи ме да обичам": Неочакван обрат (31 юли)Прочетете какво ще се случи утре (31 юли) в последния епизод на турския сериал "Научи ме да обичам", излъчващ се всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Bana Sevmeyi Anlat"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Лейля се събужда в болницата. Хашмет е там. Тя го упреква, че не си държи на думата и не е освободил Езги. Той я уверява, че приятелката й ще дойде на сватбата и тогава двете ще си поплачат заедно.

Ейлюл решава да се разведе. Сузан се опитва да успокои племенничките си.

В деня на сватбата Хашмет настоява с Лейля да си направят снимки и да излязат пред медиите.

Енгин отива да вземе Езги. Той я моли да му обещае, че винаги ще бъде пред очите му.

Лейля се кълне на Хашмет, че до последния си дъх няма да го обикне.

Джанан припомня на Лейля думите на Алпер, че след всяка нощ идва ден. Булката отговаря, че никак не я интересува това. Важното е Езги да дойде и семейството й да се прибере в Германия. Джанан убеждава дъщеря си да повярва, че ще се случи чудо. Алпер влиза в стаята на булката. Лейля не вярва и го прегръща.

Алпер сам е организирал плана за своето "убийство". Енгин му помага. Джанан е решена да предизвика смъртта на Хашмет. Алпер не е съгласен, но тя го убеждава.

Лейля се притеснява да не би Хашмет да види Алпер. 

Докато Хашмет и Джанан пият, тя му разказва за своите чувства към него. После споделя с него, че е открила изгубената си дъщеря и това е Лейля.

Хашмет получава инфаркт. Преди да умре, пред него изниква Алпер. Джанан му затваря очите и вика лекар. 

Лейля присъства на погребението на Хашмет, а Енгин и Бурак спазват традицията. Айля отново започва да изнудва Джанан. Бизнесдамата вика Лейля настрани и й признава, че е нейната родна майка. Момичето е шокирано и не иска да чуе разказа на Джанан.

След 6 месеца...

За рождения ден на Рюзгяр семейството се събира у Алпер, за да празнуват. Лейля и Алпер са женени. Лейля е поканила й майка си. Споделя с Джанан, че е готова отново да се запознаят и я нарича "мамо". В този момент Алпер носи тортата и всички си правят селфи.

К р а й!

Коментари

Публикуване на коментар

loading...