Утре в "Обещание": Джавидан е заключена и вика за помощ, но (31 юли)


Прочетете какво ще се случи утре (31 юли) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Джавидан предупреждава Нигяр, че тя продължава да командва в това имение, и да внимава как се държи.

Кемал казва на Нарин, че Емир му е писал и иска двамата да са свидетели на сватбата му с Рейхан. 

Емир изисква от Джавидан да уважава Рейхан, за да продължи да живее в това имение. Ако не го направи, може да живее, където поиска. 

Талаз хваща Йонджа за гушата и я пита дали си играе с него. Нарежда ѝ отново да направи запис. Йонджа отказва, а Талаз заплашва да разкаже всичко на Кемал. Йонджа му отговаря, че може да отиде и да разкрие всичко на шефа ѝ. 

Рейхан, Оя и Джавидан отиват по магазините, за да изберат булчинска рокля за младоженката. Джавидан през цялото време е намусена. 

Таджъ казва на Суна, че има едно условие, за да ѝ помогне да избяга от клиниката - да присъства на сватбата на Рейхан и Емир. Суна се съгласява. 

Докато Рейхан пробва роклите, Емир пристига. Емир казва, че се извинява, но ще открадне булката за малко. 

Джавидан е в тоалетната и вади бравата на вратата. Остава заключена, а осветлението се изгасва. Вика за помощ, но никой не я чува. 

Емир наема украсена ретро кола и заедно с Рейхан обикалят Истанбул. Рейхан е със сватбената рокля, а той с риза и официален панталон. По пътя купуват и балони, които закачват за автомобила. Рейхан ги пуска щастлива в небето. 

Кемал е на път да целуне Нарин, но тя се оттегля. Нарин си спомня как преди време е щяла да избяга с един мъж и му е дала медальона си. Впоследствие разбира, че той е избягал и не я дочакал. 

Емир организира поредната изненада за Рейхан. Вечерта той я качва на един хълм. Когато тя отваря очи, вижда навсякъде да блести от светулки. Той пуска музика и двамата танцуват. 

Нарин вади от кутията си две сватбени халки и плаче, заричайки се, че не може да преживее това отново. 


Коментари

Публикуване на коментар

loading...