Утре в "Завинаги": Втората Есма Султан (16 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (16 септември) в следващия епизод на турския сериал "Завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!


Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Източник: Voyo.bg (bTV Media Group) 

Адаптация: Telenovellas News

Сюрея разговаря с Ипек, но тя е категорична, че нещата между нея и Фикрет не се получават. Ипек казва на Сюрея, че се е превърнала в копие на Есма. 

Есма разбира за намеренията на Ипек да се разведе и това много я ядосва. Обажда се на Фарук и го пита дали наистина брат му ще се развежда.

Гарип известява Фарук, че Фикрет иска да му продаде акциите си в компанията. Фарук разбира, че Адем и Фикрет са решили да правят съвместен бизнес.

Санем отива да се види с Дилара, но тя не иска да говори с нея. Санем успява да й каже, че Адем и Гюнеш са се разделили, но Дилара знае истината и казва на Санем, че Гюнеш я лъже.  

Анастасия посреща Осман и му споделя, че вече свиква с работата. Есма се прибира и се разпорежда да намерят Фикрет и да го доведат в имението.

Осман разказва за запознанството си с Анастасия. Освен това, той се е влюбил в рускинята. Сюрея го моли да идва по-често в имението, за да могат да си говорят.

Адем отива на сеанс при Идил. Разказва й какво се случва в живота му напоследък.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Коментари

loading...