За нас


Теленовелас Новини е водещият портал за телевизия и сериали в България. Вече 10 години подред информираме читателите си за всичко най-ново както от ефира, така и от личния живот на най-популярните латино, турски и индийски актьори и актриси.


В интернет пространството блогът се появява на 28 март 2010 г. За отрицателно време Теленовелас Новини набира голяма популярност и неслучайно се превръща в любим на всички най-запалени телевизионни фенове. Акцент бива поставен към новините за предстоящи латино и турски саги, като ексклузивната информация, с която екипът разполага, е неговият най-силен коз.


Следват все по-успешни години за Теленовелас Новини, които повечето свързват с издаване на авторското онлайн списание "Telenovellas Bulgaria", реализиране на различни конкурси и игри и други. Създават се и редица успешни партньорства с водещи медийни портали.


През март 2014 г., навръх четвъртия си рожден ден, блогът се премества на честотите на BG TV News, където развива своята дейност до лятото на същата година. В отрязъка от август 2014 г. до август 2015 г. дом на най-любопитните новости е социалната мрежа Фейсбук, където брандът ни добива още по-голяма популярност.


През септември 2015 г. всичко започва отначало - информацията се помества обратно в блога, където ежедневно се публикуват статии в обновен стил, отговарящ на нуждата на читателите от бърза, актуална и точна информация.


И така до ден днешен екипът на Теленовелас Новини вписва всичко най-ново от програмите на българските телевизионни канали и информира аудиторията за любимите сериали и актьори. Вярваме, че най-доброто за Теленовелас Новини тепърва предстои! Благодарим на всички Ви, че сте с нас! Доверието Ви е това, което ни кара да продължим напред... само заради Вас!

Изтеглете:
Статистика на посещенията на блога, актуална към март 2020 г. от тук (Google Analytics)
Рекламна тарифа на блога, актуална към март 2020 г. от тук
loading...

Програмата

https://1.bp.blogspot.com/-HRTepnxNWAE/XqCl0pKHH6I/AAAAAAAAJsg/VLoz8iswgiMfEGpHxZyOE9AkgaXbmrwMwCEwYBhgL/s1600/23d.png https://1.bp.blogspot.com/-Kmsii77KWzs/XqClYTbmZAI/AAAAAAAAJsY/pOr2mGZbLo8xHWlsLbw2J4wEBDuTCFingCEwYBhgL/s1600/12.png https://1.bp.blogspot.com/-tQJj4MMb1c4/XqCmZTlVEJI/AAAAAAAAJss/80WhQsc6KQ08uGV25ETbAmAvOpzzOxAngCEwYBhgL/s1600/13e.png https://1.bp.blogspot.com/-GjFokfbsexc/XqCqEX9MXiI/AAAAAAAAJtE/BhovFdAp7ycv4iiEBCp4y6JTtVa1ZSGxgCLcBGAsYHQ/s1600/btv_lady.png https://1.bp.blogspot.com/-tipFz5P-gu0/XqClLpQLEeI/AAAAAAAAJsU/_th0vHzfj6Mjm_-fu7Hp9VttTrxoYR7-QCEwYBhgL/s1600/11.png