понеделник, 24 октомври 2016 г.

Утре в "Малката булка": Нимболи спасява Шивам, Ананди я прегръща (25-и октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и октомври) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Камли и Гопал успяват да се скрият. Акираш праща Диса и Нимболи в храма за традиционната молитва. Ананди и Шивам отиват на гости в имението. Аби казва, че знае за сестра му и че трябва заедно да я открият. Гопал и Камли се скриват при една крепост. Иска им се да бъдат интимни, но дори не се целуват. Гопал отбелязва, че това са неща за след брака, в противен случай би било обида за собствената им безгранична любов. Камли си мисли каква късметлийка е.

Оказва се, че Ратан е пациент на Ганга. Тя е шокирана да види в какво състояние е. Акираш кара Кайлаш да звънне на Гопал. Той му казва, че планират да идат до храма. Акираш си мисли, че богинята го призовава да ги убие именно пред нея - в храма. На следващия ден всички са в храма. Хората на Акираш, Нимболи и Диса, Ананди и Шивам. Камли и Гопал обаче също се запътват натам. Те виждат Нимболи и са притеснени, че хората на Акираш вероятно също са наблизо. Диса им дава благословията си. Моли ги да бъдат щастливи и да гледат напред. Уверява ги, че само двете с Нимболи са в храма.

Нимболи забелязва Шивам около люлката. Той за малко не пада, но сестра му го спасява. Ананди я прегръща в знак на благодарност. Нимболи я представя пред Диса и ѝ обяснява от къде я познава. За Ратан има минимален шанс да оцелее. Майка му умолява Ганга да ѝ позволи да види сина си. Ананди обяснява пред Диса за целите на организацията си и ѝ дава визитка. Нандини и Шивам се забавляват, без да се отделят един от друг. Хората на Акираш и той самият наближават. Камли и Гопал отиват да се сбогуват с Диса.