сряда, 5 октомври 2016 г.

В следващия епизод на "Кварталът на богатите" по bTV: Мира катастрофира...


Прочетете какво ще се случи утре (6-и октомври) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Кварталът на богатите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Семейство Серез отдават почит на гроба на Ендер за Деня на майката. Мерт поднася цветя на гроба на майката на Ейлюл. Там вижда любимата си с Озай. Тръгва си, но е забелязан от Озай, който казва това на Ейлюл.

Суде организира традиционния пикник на фондация Асъм Шекип Кая. Мира съобщава, че с Яман в Америка. Двамата планират да останат да живеят там. По отношение на работата на Мира, тя върви добре.

На връщане от гробищата, Ейлюл оставя Озай до едно заведение. Той се разхожда из Истанбул. Вижда Дениз да говори с Гирай и ги снима. Журналистката агитира младежа да свидетелства на делото.

Ейлюл отива при Олджай. Поднася й кактус за празника. Ейлюл вдига скандал на Олджай, но тя показва вече готовия комикс. Олджай показва, че в сърцето на Мерт има място само за неговата пеперудка. Ейлюл отново е объркана.

Мерт се хвали на Мира, че е заснел видео. Мира иска да предаде клипа на ейлюл. В това време Озай идва и носи снимката която е направил. Мерт се ядосва и двмата с Озай се сбиват. Мира е разтревожена. Но играта загрубява. Селим вижда биещите се младежи. Малко отклонение на вниманието на Озай и двамата с Мерт се озовават в басейна. 

Невин идва в къщата на Серез. Извинява се на Мира. Обажда се на Яман и иска от двамата прошка. Невин дава благословията си на двамата. Суде наблюдава отстрани. Мира благодари на Невин за думите.

Ейлюл също пристига у Серез. Но Селим излиза панически от къщи и съобщава, че пистолетът му е изчезнал от сейфа.

Оркун държи пистолет в ръцете си...

18 май 2015 г
.
Мира шофира и катастрофира...

8 дни по-рано.

Всички коментират липсата на пистолета. Мерт се чуди кога крадецът ще натисне спусъка. Седеф се прибира и казва че тя е дала оръжието. Озай идва и пита за новини, но Ейлюл му съобщава добрата новина.

Асъм се среща с Гирай и журналистката. Оркун му казва че Гирай ще свидетелства в негова полза. Асъм им отказва, като съобщава, че Кенан ще свидетелства. Оркун се опитва да говори с Асъм, но старецът го отрязва. Журналистката вижда пистолет на кръста на Оркун. Пита го защо му е...

Мерт провокира Ейлюл да изплюе камъчето. Двамата с Озай отново да се скарат.

Мерт и Озай получават авторските си броеве от книгата. Ейлюл вдига скандал. Обвинява Мерт че е я е използвал за главна героиня в комикса. Ядосва се и си тръгва.

Мира настига приятелката си. Ейлюл се ядосва че Олджай, чрез комикса ще присъства в най-красивите моменти от живота им. Мира и Яман искат да ги сдобрят. Ейлюл върви пеш. Озай я настига с колата, но и тя не иска да се качи при него. Ейлюл не желае да вижда и двамата. Докато двамата говорят виждат Гирай и Оркун да излизат от къщата на Асъм. Озай праща снимката и съобщение на Яман.

Яман е много щастлив че са се сдобрили с майка му. Невин му казва, че слагат край на кавгите. яман пита Хасан за Гирай...

Яман отива при бившия си съкварталец.Задава му една гатанка, чийто отговор е самия Гирай от Тозлудере. Яман иска да разбре защо младежа продължава да движи с Оркун. Гирай казва, че Кенан е взел пари от Асъм Шекип Кая за да свидетелства в негова полза на бракоразводното дело....