сряда, 15 февруари 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Махиде казва на Харун, че Демир не е негов син (16-и февруари)

Прочетете какво ще се случи утре (16-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дениз вижда в друго момиче Джансу. После излиза на разходка, но продължава да се надъхва, че честта е по-важна от любовта.

Барабанистът и Хазал са на открито и признават любовта си един към друг. Решават да отидат в дома на Йозгюр и да запишат песен. Йозгюр е вдъхновен от очите на Хазал. Иска да напише песен за нея.

Дилара е неспокойна в хотела. Не може да заспи, обмисляйки ултиматума на Харун.

Джихан отново се оплаква на Йълдъръм от Айше. Адвокатът го успокоява. Казва му, че Айше е издгубила доверието в хората. Според Йълдъръм психоложката е права.

На сутринта Севинч звъни на Дилара. Пита я дали може да излезе. 

Емине разказва на Рахми, че в къщата няма никой. Хазал не се е прибирала, но детегледачката казва, че момичето е излязло рано сутринта.

Джихан отива у Айше. Психоложката му се извинява и двамата се прегръщат. Той също се извинява за своята реакция. Съобщава на любимата си, че ще се разведе. Айше го целува.

Севинч се обажда на Йозкан. Кериман отива да го събуди и чува телефонния разговор. Севинч кани Йозкан да се видят, но той й отказва под предлог, че заминава за Лондон по работа. Кериман разпитва брат си с кого си е говорил по телефона.

Севинч излиза от стаята на Дилара. Взела е рокля от нейния гардероб.

Емине я среща и се интересува, защо излиза от стаята на Дилара.

Бурхан проучва всички близки на Рахми. Открива, че приятелят на стареца Суат е купил камиони с банков кредит.

Харун звъни на Дилара. Казва ѝ, че заминават с детето. Вика я да отиде на летището и да замине с тях.

Бурхан се разпорежда камионите на Суат да бъдат изгорени.

Дилара пристига на летището малко преди частния самолет на Харун да излети. Харун я моли да тръгне с тях. Дилара е раздвоена между децата си. Решава да тръгне с Харун. Отива и се сбогува с Джансу. Моли дъщеря си да разкаже всичко на Джихан.

Преди самолета да излети Махиде съобщава на Харун, че детето не е негово. Той казва на Дилара, че има проблем със самолета.

Дилара моли Харун да ѝ даде време да говори с Джихан и да се сбогува с децата си както трябва. Той се съгласява. Дилара взима бебето и слиза от самолета. Двете с Джансу се прибират в имението.

Махиде продължава да е убедена, че това дете не е на племенника ѝ.

Харун не вярва, но леля му показва резултатите от ДНК теста.

Кериман отива в имението. Приготвила е баница за Рахми. Предлага да я хапнат заедно с Рахми. Оставя Джан на Севинч. 

Трима рекетьори се чудят дали Бурхан е продал кафенето. Не познават Дениз и решават да му дадат урок.

Айше разказва на Джихан, че Махиде я е отгледала.

Лейля се обажда на приятелката си. Интересува се дали са се сдобрили с Джихан. Той предлага двамата да излязат на разходка.

Йозгюр отново описва с думи любовта си към Хазал. Двамата си правят снимки, за да увековечат любовта си.

Рахми закусва с Кериман. Старецът не може да се откачи от нея.

Дилара, Джансу и бебето се прибират в имението. Момичето обещава на майка си да си мълчи. Дилара отново звъни на Харун. Той не ѝ вдига. Тя се пита защо Харун се е променил така.

Махиде отново налива масло в огъня. Казва му, че Дилара само си мисли, че детето е на Джихан. С това обяснява повторния брак на любимата му. Махиде се кани да убие жената, ако е излъгала, че детето е на Харун.

Айше и Джихан се разхождат заедно. Двамата се забвляват на крайбрежната улица. Джихан решава да каже на Дилара за развода още същия ден.