четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Нов сезон на "Кошмари в кухнята" - от 28-ми февруари по NOVA


Задава се нов сезон на кулинарното предаване "Кошмари в кухнята".

Той стартира на 28-ми февруари (вторник), като ще се излъчва всеки вторник от 21:00 до 22:00 часа по NOVA.

12 ресторанта и 7500 км очакват топ кулинаря в новия сезон на предаването от 28-ми февруари в 21:00 часа по NOVA

Новият четвърти сезон на “Кошмари в кухнята” отправя поредното предизвикателство към обичания кулинарен експерт. Този път шеф Манчев излиза от София за наистина дълго пътешествие из страната с мисия - да помогне на собствениците на различни ресторанти отново да стъпят на крака и да подобрят бизнеса си. От 28-ми февруари в 21:00 ч. зрителите ще имат възможността да посетят 12 атрактивни заведения в някои доста закътани места в страната. За тази цел екипът на предаването ще измине повече от 7500 км до различни точки на България.

В предстоящите епизоди ще видим заведения, които са в криза и се борят за оцеляването си по различни причини. Сред тях са емблематичен ресторант в столицата и крайпътен такъв, чиято атмосфера е заспала в миналия век. Манчев ще се сблъска и със заведение, собственост на музикален продуцент на звезди, но без нито една звезда в менюто си. Друга история, която ще накара готвача да онемее, е на съдружници, които избират недолюбван от персонала управител и по този начин допълнително усложняват работния процес на заведението. А кризисни ситуации и истински пожар ще накарат шеф Манчев да се върне два пъти в един и същ ресторант.

За първи път в историята си ресторантьорското риалити “Кошмари в кухнята” ще събере двама водещи на хитовия формат от две различни държави в едно предаване. На шеф Саша Мишич от Сърбия и шеф Манчев ще се наложи да спасят сръбски ресторант в град Русе.

Не пропускайте да разберете какво точно трябва да се ремонтира в заведенията и какви мерки ще предприеме шеф Манчев в новите епизоди на “Кошмари в кухнята”. Всичко това, както и още много емоции, човешки истории и силни вълнения, обещава четвъртият сезон на предаването от 28-ми февруари, вторник, в 21:00 ч. по NOVA.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ

NOVA спира "Малката булка"