неделя, 28 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Озан изчезва с Аллаз, Харун го обвинява в отвличане (29-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Емине моли Озан да се погрижи за Аллаз. Младежът отива да вземе брат си. Прегръща детето и излизат.

Джихан споделя с баща си, че е ударил Озан. Рахми настоява да се обади и да се извини на Озан. Младежът приема извинението. Моли Джихан да го остави известно време намира, за да си събере мислите. Джихан обаче не може да разбере защо синът му се държи толкова спокойно. Джансу се обажда вкъщи, за да разбере как е бебето. Научава, че Емре плаче и бързо решава да се прибере. Кериман решава да ги придружи.

Началникът на полицията разбира, че Селма е загинала. Обвинява за взрива Харун. Инструктира колегите си да запазят в тайна какво се е случило. Езра се отчита на Дамир за свършената работа. Мафиотът отново купува картина на Хазал.

Няма промяна в състоянието на Дилара. Тя продължава да е в кома. 

Аллаз и Озан са на разходка на пристанището. Озан показва рибките на брат си. Аллаз изпуска телефона на брат си в морето.

Харун се обажда на Емине и пита за детето. Тя му казва, че Озан е отвел Аллаз. Харун се обажда, но не може да се свърже с младежа. Джихан също разбира, че двамата братя са заедно. Те си играят край морето. Харун е притеснен. Джихан го успокоява.

Джансу се прибира и веднага взима бебето от прислужницата. Дениз й казва, че бебето не е плакало. Джансу му отговаря троснато. Дениз се опитва да обясни на жена си, че прекалява. Казва й, че е обсебена от бебето. Джансу отново го обвинява. Двамата се скарват. Дениз предлага тя да отиде на психолог. Кериман също говори с племенницата си, но Джансу не иска да приеме. Фейза звъни на момичето да доведе бебето, защото социалните са на проверка.

Озан не може да се прибере в Истанбул, защото пътят е затворен. Двамата с Аллаз отиват на хотел. Харун продължава да се страхува за малкото си дете. Джихан отново се опитва да го успокои. Казва му, че Озан няма да навреди на брат си. Харун отива в полицията. Джихан го последва.

Двамата братя си играят в стаята. 

Джихан моли Харун да не подава сигнал. Предлага му заедно да ги потърсят. Озан все още е замислен.

Кериман води бебето при осиновителите му. Проверката от социалните минава без проблеми.

Състоянието на Дилара се влошава. Хазал вижда това и тръгва да търси лекарите. След бързата намеса те решават проблема. Хазал си отдъхва.

Кериман връща бебето на Джансу. 

Харун звъни на Хазал. Тя му казва, че показателите на Дилара са се влошили, но всичко е минало добре.

Озан осъзнава, колко много обича майка си и брат си.

Всички се събират, за да търсят Озан и детето. Харун все още настоява да отиде в полицията. Джихан се опитва да го спре. Възлага на хората си да проверят навсякъде.

Дамир кара Езра да намери Хазал.

Джихан не може да се свърже със Селма и Митхат. 

Озан чете приказка на брат си. Детето заспива спокойно. Озан се чувства много самотен. Наранен е най-много от родителите. В хотела няма ток, не работят телефоните. Озан взима мобилния телефон на администратора. Обажда се на Емине, но тя не отговаря. Озан ѝ оставя съобщение.

Полицията разпитва охраната и прислугата в имението. Инспекторът пита Харун дали са имали проблеми с Озан. Той отговаря, че между двамата има известно напрежение. 

Полицията разпитва и хората на Джихан. Йълдъръм отговаря, че Озан не е отвлякъл Аллаз.

Харун се обажда на Джихан, за да разбере дали има нещо ново. Джихан го обвинява, че е предал родния си син....