loading...

събота, 15 декември 2018 г.

Брандън Пениче стана татко


Брандън и съпругата му Кристал Сид станаха родители за първи път.


Откакто обявиха бременността в Инстаграм, Кристал Сид и Брандън Пениче не са спирали да ни показват целия процес. Пак там те разкриха пола на бебето - момиче, а сега и появата й на бял свят. Малката се е родила на 7 декември, но не се знае дали в САЩ, или в Мексико. Що се отнася до името на бебето, родителите все още не са го избрали и засега го наричат Бебе А.

"Момиче е, все още нямаме име; но когато имаме, ще го споделим", каза Пениче, който е присъствал на цялото раждане. "Изключително преживяване; невероятно, невероятно. Щастливи сме. Там бях [по време на раждането]. Беше естествено раждане", обясни той. 

"Всъщност лекарите казаха, че това е било едно от най-добрите раждания от доста време насам, защото бяха впечатляващо добри. Точно сега я виждаш и сякаш не е била бременна. Дори не крещеше. Смеехме се, говорехме, беше невероятно".

Двойката се обърна към социалните мрежи, за да сподели с феновете първата снимка на бебето. Първо, майката написа: "Добре дошла на света мое красиво бебе, за толкова кратко време ме направи най-щастливата жена в света, сега разбирам всичко, никога не мислех, че ще чувствам толкова много любов. Благодаря, че ни избра да бъдем твои родители. Радваме се да Ви съобщим, че бебето ни се роди в петък, 7 декември, в 9:33 часа. Супер здраво, силно и красиво бебе е. Сега семейството ни е пълно".

Докато Брандън коментира: "Мое красиво бебе, най-сетне дойде при нас, ние сме най-щастливите родители на света, че те имаме, добре дошла, моя любов. Крис, благодаря, че ми даде това момиченце, винаги съм мечтал за нея и за това семейство, което сме. Обичам те толкова много".

Брандън Пениче трябваше да остави жена си и дъщеря си сами, защото пътува до Тайланд, където ще предава за Мексико конкурса Мис Вселена, който ще се проведе този уикенд. Той обаче ще бъде само ден и половина в източната страна, за да се върне при семейството си.

Честито!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!