сряда, 10 април 2019 г.

Утре в "Майка": Зейнеп вижда Мелек и припада в ръцете на Гьонюл, а Мелек бяга през прозореца (11-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

11 месеца по-рано...

Дуру и Али излизат от заведение привидно почерпили се. Двамата се целуват и прекарват нощта заедно в апартамента на Али. 

Гамзе чува разговора на майка си с Шуле и разбира, че двете са се разбрали да кажат пред Зейнеп, че Мелек е умряла. Подкрепя решението на Джахиде. 

В болницата Джахиде съобщава на всички, че Мелек е загинала при автомобилна катастрофа. След това Джахиде и Гьонюл влизат в стаята на Зейнеп и ѝ съобщават новината. Зейнеп е съсипана. 

Шуле започва да ражда в дома си. Мелек вика акушерки. След като ражда, малката прегръща братчето си. 

10 месеца по-рано...

Зейнеп е на гроба на Мелек и не спира да страда и да се обвинява. 

Синан е понижен в полицията заради предишните си провинения. 

Шуле отива при Зейнеп и ѝ казва да не страда за Мелек и че така се е случило. Шуле казва на Джахиде, че е много грешна пред дъщеря си и дано Бог ѝ прости. Джахиде не обръща внимание на думите си и смята, че е права, измисляйки тази история. 

Дженгиз се завръща при Шуле и Мелек. Иска да вземе Хасан, но Мелек не му позволява, защото спи. Дженгиз разказва на Шуле как са го държали в плен. 

Зейнеп няма желание да стане от леглото. Синан я кара до скалите и ѝ предлага да се хвърлят, ако не ѝ се живее. 

3 месеца по-рано...

Синан вижда в участъка как на една улична камера минават Мелек, Шуле и Дженгиз. Отива при Джахиде и разбира, че всичко е измислено от нея. Отива да каже на Зейнеп, но я намира припаднала на пода. Отказва да ѝ признае истината. 

Днес...

Зейнеп вижда Мелек и припада в ръцете на Гьонюл. Мелек бяга през прозореца.