петък, 31 май 2019 г.

"Майки и мащехи" - нов турски сериал завладява България


Ексклузивно и първо в Теленовелас Новини!

"Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) е най-новият турски сериал, който ще направи премиерата си съвсем скоро в българския ефир. Премиерната поредица ще стартира по най-новия канал за турски сериали у нас - TDC (Timeless Drama Channel), част от медийната група на FilmBox, който ще се завърти скоро у нас.

Главните роли в "Майки и мащехи" са поверени на две от най-обичаните турски актриси у нас - Синем Кобал, позната с ролята ролята си на Су в тийн хита "Малки тайни", и Хазар Ергючлю, която направи фурор с превъплъщенията си в "Север Юг" (като Симай) "Кварталът на богатите" (Ейлюл) и "Висше общество" (Джансу).

"Майки и мащехи" съдържа 9 оригинални епизода, като се върти в Турция през есента на 2015 г. Звездният каст се допълва още от  Метин Акдюрлер ("Кварталът на богатите", "Великолепният век: Кьосем"), Окан Ялабък ("Великолепният век"), Гюнеш Берберуоглу ("Цвете от изтока") и др.

Историята:
Сюжетът на "Майки и мащехи" се развива през 1970 година в Турция и разказва за две напълно различни млади жени, чиито животи неочаквано се преплитат. Кадер живее в малко село в Анадола и не иска нищо повече от това да бъде щастлива с любимия си Мустафа. След трагичен инцидент обаче тя е оставена да живее сама в Истанбул. Зелиха е умна и образована жена. Тя има страстна връзка с Мурат, който е активист и постоянно я поставя в опасност. В края на краищата тя забраменява, а след това овдовява. 9 месеца по-късно пътищата на двете жени се преплитат. Те водят всемогъща борба за живота на един син.