четвъртък, 30 май 2019 г.

"Черни пари и любов" - нов турски сериал скоро в България


Ексклузивно и първо в Теленовелас Новини!

Един от най-дългоочакваните сериали у нас - "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk) - най-сетне ще направи премиерата си в роден ефир. Премиерната турска поредица стартира съвсем скоро, като ще се излъчва по най-новия канал за турски сериали в България - TDC (Timeless Drama Channel), част от медийната група на FilmBox.

"Черни пари и любов" е сред най-харесваните мелодрами в южната ни съседка. Главните роли в сагата са поверени на любимците на зрителите Енгин Акюрек ("Пепел от рози") и Туба Бююкюстюн ("Искрите на отмъщението", "Гордата Аси"), като специално участие взема и гранд дамата на турското кино Небахат Чехре, позната на зрителите с емблематичните си превъплъщения в "Забраненият плод" и "Великолепният век".

"Черни пари и любов" съдържа 54 оригинални епизода в два сезона, като се върти в Турция от 2014 до 2015 г. Лентата печели над 20 престижни награди в различни категории, сред които за "Най-добър драматичен сериал", "Най-добър актьор", "Най-добра актриса", "Най-добра музикална тема" и др. Става хит в редица държави, сред които Чили, САЩ, Хърватия, Индонезия, Египет, Иран, Кувейт и др.

Историята:
Когато полицаят Йомер, чиято годеница се е самоубила, научава, че тя е била жертва на престъпление, той започва да гори от желание да научи истината. Сключва споразумение с правителството - ще намери изгубените диаманти, а в замяна на това ще научи кой е убиецът. Елиф, която е загубила баща си при катастрофа, ще научи, че той всъщност е бил пропаднал мафиот, който се е занимавал с изпиране на мръсни пари. Сега Елиф е принудена да изкарва прехраната на семейството си и едновременно с това да изплаща дълг от 200 млн. долара за диамантите. И на всичко отгоре сестра ѝ е в ръцете на лошите. Таййар, от когото са били откраднати диамантите, е решен да си ги върне обратно с цената на всичко. Не само Таййар обаче знае за съществуването им. Всички тръгват по следите на ослепителния блясък, който заслепява очите. В тази история някои ще станат роби на копнежа, други - на тайните, а трети - на любовта.