loading...

вторник, 4 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Арзу спасява живота на Дженет (05-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (05-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Нюлгюн иска Мелиса и Селим да са по-често заедно, за да отдалечи сина си от Дженет.

Арзу взима от сейфа компрометиращите снимки. Ръза влиза в стаята, но не забелязва отворения сейф.

Сема поздравява Арзу, като я нарича Джавидан. Махир пита коя е Джавидан, но Сема обяснява пред всички, че това е Арзу. Ръза се намесва и казва, че е помогнал на Арзу да се отърве от миналото си и да си смени името. Махир недоумява какво става.

Мелиса и Орхан закусват у Дженгиз. Вуйчото има рожден ден и иска да покани Дженет на партито. Нюлгюн прави забележка, че архитектката е момиче от нисша класа.

Арзу споделя пред всички, че си е сменила името, за да забрави миналото. Махир реагира веднага. Сема търси снимките, но не ги намира в сейфа. Адвокатът, който Сема е наела да следи Джавидан, изпява всичко пред Арзу.

На другата сутрин Дженет е на работа във фирмата. Селим е изненадан. Мелиса благодари на Орхан, че е успял да я убеди.

Дженгиз съобщава на Арзу, че Дженет е искала да говори с жената, която счита за своя майка и да й даде брошкта. На влизане във фирмата двете се сблъскват. Арзу се чуди какво прави Дженет в офиса. Орхан се намесва и казва, че той е поискал архитектката да се върне на работа. Предупреждава Арзу, че момичето ще работи във фирмата, докато сама не пожелае да напусне.

Селим също е ядосан, защото архитектката се е върнала на работа по желание на Мелиса. Дженет го пита защо. Той отговаря, че е ядосан, защото тя го пренебрегва. Дженет дава брошката на Селим. Иска да забрави за миналото и майка си.

Сема казва на адвоката, че иска на всяка цена да изгони Арзу от дома си и фирмата.

Арзу предлага на Дженгиз да изпратят Дженет на строежа и там да приключат с нея.

Арзу предлага същата идея на Ръза. Той се съгласява.

На терен Селим не се съгласява архитектката да изпълнява такава тежка задача.

Ръза отива в хотела и заварва сина си в леглото с Йозлем. Удря шамар на Махир.

Селим иска да разбере какво се върти в главата на вуйчо му. Орхан предупреждава Селим, че Дженет няма да се откаже и двамата се сближават.

Ръза се срамува, че има син като Махир. Лишава го от наследство и не му позволява да стъпи във фирмата.

Дженет започва да снима строежа. Без малко да падне, но Арзу я хваща и спасява живота й..

Селим забелязва уплашената архитектка. Тя споделя, че Арзу е спасила живота й. Мелиса отказва да отиде на партито на Орхан. Мелиса се опитва да я убеди да се позабавлява на партито...
2 коментара:

  1. Защо не си обновите вече информацията за сераилите си, и да добавите при сериалите от лявата част на сайта си и сериала ''Кой,кой е?''...

    ОтговорИзтриване
  2. Харесва ми поднасяната информация за вьрвящите в момента филми! Ако може повече снимки и нещо за гланите герой- актьори! Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!