loading...

четвъртък, 6 юни 2019 г.

Утре в "Сълзи от Рая": Дженет разбира какво се е случило с Али (Селим), Орхан и Селим си обявяват война за сърцето на Дженет (07-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Сълзи от Рая", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сълзи от Рая", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SulziOtRaqBGbTV/?ref=bookmarks

Дженет се самообвинява за нещастията, които й се случват. Споделя с баба си как Арзу я унижава.

Селим й праща съобщение, с което се извинява.

Сема отново започва да се заяжда със снаха си. Арзу пита за съпруга си и Ръза съобщава, че е изпратил Махир в командировка.

Нилгюн се среща с човека уредил осиновяването на Али. Преди време Нилгюн е помогнала на родителите на Али да загинат в катастрофа. Майката на Селим поръчва на този човек да направи така, че Дженет да изчезне.

Бесте търси Али в сиропиталището. Директорката я отрязва.

Арзу запознава Дженет със строителния техник на строежа.

Мелиса предлага нов проект по който да работи със Селим.

Арзу настоява строителният техник на обекта да направи така, че да съсипе Дженет. Споделя с Дженгиз, че е говорила с  Мурат. Моли го да съобщи на Нилгюн, че скоро ще се отърват от момичето. Дженгиз е изненадан от действията на любимата си.

За обяд Орхан носи пица на Дженет. Младата архитектка отказва да приеме обяда.

Селим и Мелиса обядват заедно, но младежът изобщо не чува бръщолевенето на момичето. Когато Мелиса повдига въпроса за Дженет, той настоява да си тръгнат, като взима храна за момичето. Когато се прибират в офиса Селим вижда, че Орхан и Дженет обядват.

Махир се опитва да защити любовта си към Йозлем. Ръза отново го гони.

Бесте научава, че Али е починал отдавна.

Човекът на Нилгюн следи Селим и Дженет.
Дженет моли Селим да не усложнява повече живота й.

Орхан казва на Селим, че целта му е Дженет. Двамата имат стара вражда относно момичетата. Селим споделя с Орхан, че много обича Дженет и е истински влюбен в нея. Предупреждава Орхан си да стои далеч от младата архитектка.

Бесте плаче. Дженет я разпитва за причината. Момичето споделя с приятелката си, че Али е починал.

Ръза казва на Арзу, че Йозлем е тук и не е заминала за Щатите. 

Селим отива при Дженет и се опитва да я успокои.

Ръза споделя със снаха си, че е лишил от наследство съпруга й и че ще прехвърли правомощията му на Орхан. Арзу се застъпва за съпруга си. Ръза е непреклонен.

Йозлем започва да критикува Махир, защото е обявил война на баща си. Съветва го да направи компромис и да се сдобри със семейството си.

Орхан съобщава на Мелиса, че Селим е влюбен в Дженет.

Селим казва на баща си, че вече не може да споделя нищо с него.

Селим вика Дженет да отиде на брега, за да му помогне. Момичето се отправя веднага натам. Наемникът я следи.

Мелиса е организрала интимен обяд за Орхан и Дженет.

Селим подарява на момичето венец и букет от маргаритки. Извинява се на Дженет за всички глупости, които е правил и ще направи в бъдеще. Обяснява се в любов на архитектката...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!