сряда, 14 август 2019 г.

Утре във "Вътрешен човек": Мерт е заловен и арестуван от полицията, той бяга, а полицията започва да го преследва из града, Мерт решава да предаде Джелял (15-и август)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и август) в следващия епизод на турския сериал "Вътрешен човек", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Вътрешен човек", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VutreshenChovekBG/?ref=bookmarks

Мерт представя Айше са свой информатор, за да отклони подозренията от себе си.

Юсуф иска да разпита Айше без знанието на Мерт, но Джелял праща Давуд да я убие. Сарп успява да я спаси и да я скрие в управлението. Мерт изпада в тежко положение, защото Айше отрича да го познава.

Джелял се среща с Хандан, за да уреди доставка на дрога. 

Юсуф арестува Мерт. Той успява да избяга и моли Мелек за помощ. Мерт води полицията при Джелял и дрогата, за да отърве собствената си кожа.

Мелек говори с Айше. Убеждава я да съдейства и че ще й спаси живота. По този начин Мерт се подсигурява, за да отпаднат подозренията срещу него.

Хандан е бясна за провала и обвинява Джелял за това. Решава да отвори досието на мафиота.

Касапина също е ядосан на Мерт, но полицаят го убеждава, че това е по-добре за тях двамата.

Джелял предупреждава хората си, че ако случаят се повтори ще ги избеси. След това обвинява Давуд, че е изпуснал Айше и това са последствията за цялата операция.

Сарп съобщава на Юсуф, че вечерта ще има среща между Хандан и Джелял.