вторник, 3 септември 2019 г.

Утре във "Вътрешен човек": Джелял отвлича и затваря Мелек в имението, а Сарп, Юсуф и полицията отиват да претърсят къщата на Касапина (04-и септември)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и септември) в следващия епизод на турския сериал "Вътрешен човек", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по bTV!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Вътрешен човек", като отворите този линк - https://www.facebook.com/VutreshenChovekBG/?ref=bookmarks 

Джелял идва в съзнание и разбира, че Мелек знае най-дълбоко пазената му тайна.

Мерт сплашва свидетеля, който го е видял да прострелва Кудрет. 

Докато се опитва да се свърже и разкаже истината на Фюсюн и Сарп, Мелек е отвлечена от Давуд.

Юсуф изпраща при свидетеля Ейлем, която го убеждава да говори.

Сарп отчаяно се опитва да открие Мелек, за да говори с нея. 

Мерт говори с Джелял в болницата, а полицията отива в къщата на Касапина, за да вземе показанията на всички. Юсуф връчва на Давуд заповед за обиск и започва да претърсва къщата, за да открият Мелек.

Мерт също пита Джелял за момичето и получава кратък отговор, че адвокатката е добре, но я крие заради Кудрет. Мерт предупреждава Джелял, че полицията е в дома му. Касапина се разпорежда Давуд да изчисти къщата и да отведе Мелек от там. Юсуф и хората му не откриват нищо.

Мелек моли Фулия за помощ, но тя отказва.

Джошкун отново звъни на Мелек, но вдига Давуд. Джошкун се оправдава, че е сбъркал номера.