четвъртък, 12 септември 2019 г.

"Фенката" - нов латино сериал започва в България


ЕКСКЛУЗИВНО: Премиерна латино новела започва в българския ефир.

"Фенката" (La Fan) на Телемундо тръгва по AXN White на 16-и септември (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 18:00 до 19:00 часа с повторения на следващия ден от 14:00 до 15:00 часа.

Теленовелата от 2017 г. се състои от 125 епизода (интернационална версия) по 45 минути.

Главните роли във "Фенката" се изпълняват от Анхелика Вале ("Приятелки и съпернички"), Хуан Пабло Еспиноса, Мигел Варони ("Дявол с ангелско сърце", "Изпитание на любовта"), Скарлет Ортиз ("Тропико", Рафаела"), Химена Дуке ("Лицето на другата", "Кой кой е?"), Джонатан Ислас ("Кой кой е?", Самозванка", "Гибелна красота", "Лицето на отмъщението"), Габриел Порас ("Лицето на другата", "Зрънце любов"), Глория Пералта ("Дива земя"), Бегоня Нарваес ("Самозванка"), Пабло Асар ("Гибена красота", "Аурора", "Клетва за отмъщение"), Габриел Роси ("Кой кой е?", "Дива земя", "Земя на честта"), Марица Бустаманте ("Жестока любов", "Призракът на Елена"), Лаура Флорес ("Кой кой е?"), Катрин Сиачоке ("Силикон за рая", "Изпитание на любовта", "Чужди грехове", "Отмъщението"), Давид Чокаро ("Доня Сандовал", "Някой те наблюдава", "Лицето на отмъщението"), Фабиан Риос ("Земя на честта", "Силикон за рая") и много други звезди. 

Историята (telenovella-bg.com):
„Фенката“ разказва за живота на Вале – скромна и весела жена, която е безумно влюбена в Лукас Дуарте – известен актьор от теленовелите. Пътищата на Вале и Лукас се пресичат един ден от това, което наричат съдба, късмет, магия... Докато тя е маскирана с костюм на голяма пица и раздава листовки за заведението, в което работи, тя вярва, че е спасила живота на любимия си актьор. Истината е малко по-различна – всичко е част от снимките на новата му новела. Това е първата среща между Лукас и Вале, но не остава единствената. На представителят на Лукас – Габриел, му хрумва идеята да организира конкурс за всички фенки. И залага малък капан – избира за победителка Вале. Вале е очарована да се срещне на обяд с бленувания мъж. И накрая спасява живота му, но този път наистина. И така Вале се превръща в личен асистент на Лукас, в негова сянка, в негов ангел-хранител. Малко по малко, Вале започва да опознава кой е в действителност Лукас Дуарте. Неговите мании, недостатъци и дефекти. Но дори и така, го обиква все по-силно. Лукас, от своя страна, започва да опознава коя е в действителност неговата фенка. Нейната сила, нейната светлина и блясък и въпреки всичко, той започва да се влюбва в нея. Но историята си има и минало. Едно минало, което може да превърне тази любов в нещо невъзможно. Защото нито един от двамата не подозира, че Лукас е баща на Томас – синът на Лусия, който Вале отглежда като свой след смъртта на приятелката си. И обект на цялото недоволство на Вале. Той е единственият мъж, който Вале мрази, защото е изоставил приятелката ѝ. И тогава Вале се чувства прокълната, разкъсвана между лоялността към приятелката и любовта на фенка, която продължава да изпитва...