сряда, 16 октомври 2019 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Свободен дух" (Erkenci Kuş) - нов турски сериал от 30-и октомври по bTV


Ексклузивно и първо в Теленовелас Новини!

bTV ще зарадва зрителите си със старта на един от най-дългоочакваните турски сериали у нас - романтичната поредица "Свободен дух" (Erkenci Kuş), позната още с оригиналния си превод "Ранобудна птица". Заглавието тръгва на 30-и октомври (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер в 18:00 ч., на мястото на приключващия сезон на "Опасни улици".

"Свободен дух" е същински феномен в Турция още със старта си през 2018 г. Лентата на Star TV с участието на любимците на зрителите - Демет Йоздемир ("Стая 309", "С Русия в сърцето") и Джан Яман ("Любов на инат"), съдържа 51 епизода в оригинален формат от над 2 часа и половина, като в България броят на сериите ще е 161 (по 45 мин. всеки).

Историята:
Санем (Демет Йоздемир) работи в семейния магазин на баща си. Тя е енергична и изпълнена с живот, пълна противоположност на сестра си Лейле. Един ден родителите й я поставят пред избора или да приеме уреден брак, или да си намери работа. Така тя започва работа в същата фирма като сестра си. Скоро след това се запознава с Джан (Джан Яман) - синът на собственика на агенцията. Между тях пламва привличане и без да се усети Санем се озовава в средата на странни събития и интриги за власт в компанията.

Актьорите:
Освен вълнуваща история, "Свободен дух" ще очарова зрителите и с отличен актьорски състав. Тази година главните актьори от теленовелата - Демет Йоздемир и Джан Яман, спечелиха статуетки за "Най-добър актьор" и "Най-добра актриса" за ролите си в сериала. Те са носители на наградата "Murex d'Or", една от най-престижните за музика, кино и телевизия в Близкия изток. А поддържащите роли в сериала са поверени на Йозлем Токаслан, Джихан Ерджан, Ознур Серчелер и др.