сряда, 15 януари 2020 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Литър сълзи" - нов турски сериал от 08-и февруари по Diema Family


"Литър сълзи" (Bir Litre Gözyaşı) е новият вълнуващ турски сериал, който предстои да плени зрителите на Diema Family!

Драмата със Санем Челик, Мирай Данер ("Кварталът на богатите"), Толга Текин ("Твоят мой живот") и Мерт Язъджъоолу ("Черна роза") тръгва на 08-и февруари (събота) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 до 20:00 часа по Diema Family на мястото на "Черната перла". 

Премиерната поредица се състои от 15 оригинални епизода, а международната версия, която ще се излъчи и тук от 40 епизода по 45 минути. Излъчена е в Турция от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. по Kanal D. 

Историята:
Сериалът разказва за 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета. С времето тя вече не може да ходи нормално и често пада изневиделица. Диагностицирана е с неизлечимо мозъчно заболяване. Лекарите я информират, че с времето ще се влошава още повече, докато накрая вече няма да може да ходи, да говори, да пише или да се храни сама. Джихан не спира да се бори с помощта на своите близки, а нейната решителност да прегърне живота е важен урок как хората никога не трябва да се отказват.

"Литър сълзи" е по действителен случай и е въз основа на живота на Ая Кито, която започва да си води дневник, когато за пръв път е диагностицирана с болестта. Дневникът ѝ е публикуван малко преди нейната смъртта през 1986 г. и милиони копия от него са продадени по света.