Утре в "Намери ме": Вилдан хвърля храната на Елиф в коша и я принуждава да яде от земята (31 август)


Прочетете какво ще се случи утре (31 август) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Eпизод: 649

Тарък се отнася изключително студено с Хюмейра, а тя не може да си обясни на какво се дължат внезапните промени в характера му. Изкарва яда си на прислугата. Керем продължава с невинните си закачки към Рейхан. Бирдже започва първия си работен ден като стажант във фирмата.

Рейхан отива да занесе храна на Елиф, но Вилдан я спира и отнема чинията от ръцете й. Когато влиза при малкото момиченце, прислужницата хвърля храната директно в кофата за боклук. Тарък се връща във фирмата и заварва нова служителка, която определено привлича погледа му. Гладна, Елиф е принудена да яде от земята. 

Хюмейра се опитва да се свърже с Тарък, но той отклонява повикванията й. Вилдан отново заплашва Елиф и се държи грубо. Малкото момиченце се чувства самотно далеч от семейството си и си спомня игрите с Инджи. Инджи, от своя страна, също не престава да мисли за приятелката си. Парла отново идва в имението и се сблъсква с Рейхан.

Коментари

loading...