понеделник, 7 юни 2021 г.

Утре в "Истинска любов": Франсишка се опитва да убие Клара (08 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (08 юни) в следващия епизод на португалския сериал "Истинска любов", излъчващ се всеки делник от 01:00 до 02:00 ч. през нощта по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: zapping-tv.com
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 84

Мафалда разговаря по телефона с приятелка за нощта, която е прекарала със Себащиао, а Пилар подслушва и осъзнава, че дъщеря й е жената, за която Себащиао говори шеговито. След като Мафалда затваря телефона, Пилар предупреждава Мафалда, че Себащиао не е добър мъж. 

Мигел и Барбара вечерят и остават в ресторанта на Алис. Тя разказва всичко за инцидента, при който си е наранила крака и е спряла да спортува. Висенте още работи във фабриката, когато Жоана го изненадва с кутия храна за вкъщи. Той й благодари и я кани да вечеря с него. 

Клара пристига в работилницата на Телмо и Франсишка я атакува с желязна пръчка. Удря я бурно и Клара пада в безсъзнание на пода. Телмо пристига точно навреме, за да попречи на Франсишка да убие Клара. 

Напълно извън контрол, тя иска да сложи край на живота на доведената си дъщеря, но Телмо заплашва да се обади в полицията. Принуждава я да отведе Клара и отказва да й помогне. Марта казва на Пилар, че Даниела е получила пристъп на тревожност. 

Тя подозира, че Франсишка я дрогира, за да я овладее и намира поведението на сестра си за напълно неподходящо. Пилар казва, че е внимателна и е наблизо, но е обезпокоена да научи за семейната вечеря, на която не са били поканени нито тя, нито Клара, нито Афонсо. 

След като са поканени да напуснат ресторанта, Барбара и Мигел продължават заедно и се отправят към друго място, където продължават да говорят и пият вино. Франсишка се прибира вкъщи и заварва Даниела да спи в хола. 

Афонсо се опитва да говори с Клара и хуква към вратата, когато чува звука на ключа в ключалката. Той е изненадан да види сестра си пребита и паднала на входа на къщата. Казва, че е била ограбена, но Афонсо не вярва. 

Афонсо и Миранда я водят в болницата, за да бъде прегледана. В болницата срещат Габриел, който вижда резултатите на Клара, които разкриват, че тя е със счупено ребро и голяма синина на главата. Клара не обръща внимание на това и моли Афонсо да я прибере вкъщи. 

Себащиао не вярва, когато Манел му казва, че е отказал да излезе с Луиза. В този момент Манел получава обаждане от Габриел, който му казва, че Клара е жертва на грабеж и агресия. 

Долореш планира да организира томболи, за да събере пари за AVA, но иска да вземе награда - телевизор или кухненски робот. Нелсън й се кара. Барбара пристига в супермаркета със същите дрехи като предния ден и сънлива. 

Пресиоза коментира, че я е видяла да вечеря с мъж и забелязва, че е била облечена в същите дрехи. Тереза ​​кани Висенте на семейната вечеря и той се противопоставя на идеята, защото смята, че не е време за партита. 

Пилар коментира пред Франсишка, че не си е била у дома с дъщерите си през нощта и не смята, че Даниела се лекува правилно. 

Иска да знае какво дава на младата жена. Франсишка се защитава, както може, а Пилар завършва с критика, че не са поканили Клара и Афонсо на семейната вечеря.