сряда, 9 юни 2021 г.

Утре в "Истинска любов": Франсишка се опитва да изгони Клара от фабриката (10 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (10 юни) в следващия епизод на португалския сериал "Истинска любов", излъчващ се всеки делник от 01:00 до 02:00 ч. през нощта по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: zapping-tv.com
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод: 86

Лилиана се опитва да разубеди Томане да не ходи на шоуто в чайната и Томане се усъмнява. 

Не му харесва идеята Лили да танцува за други мъже и приема само, че тя го прави, за да има пари за сватбата. В края на вечерята Висенте упреква майка си, че не е поканила Клара и Афонсо, а Тереза ​​се опитва да се защити. 

Мафалда спасява баба си, като говори за инициативите на AVA за възрастни хора и всички са доволни, че Тереза ​​ще прави гимнастика в Алфама. Висенте среща Рикардо на изхода на хостела и игнорира напълно сина си. 

Тереза ​​е изненадана, когато вижда внука си там. Жорже отново спори с Диана, защото не иска да приема лекарствата. Мигел се намесва от името на брат си и се опитва да накара племенницата си да види, че не е нормално да чува гласове и че не е щастлив. 

Диана е убедена от чичо си и пие хапчетата. Елена е възмутена от зависимостта си от всички и въпреки че Манел я насърчава, тя не приема новото си състояние. Барбара коментира с Пилар сцената, която Клара направи в ресторанта, и критикува братовчедка си. 

Пилар защитава племенницата си и казва, че Клара изпуска нервите си заради любовта към братята си, намеквайки, че Барбара няма същата обич към своите брат и сестра. Веднага съжалява, защото дъщеря й реагира зле. 

Докато се подготвят за друго парти, Миранда разговаря с Нелсън и насърчава брат си да отиде в Порто и да се опита да се оправя сам. Шоуто започва и Томане е бесен да види други мъже, които гледат Лилиана и другите момичета. 

Мафалда също пристига и се преструва, че ревнува Себащиао, когато вижда други жени да танцуват. На следващия ден Пресиоза и Нелсън коментират партито и когато говорят за реакцията на Томане на шоуто, Ким подозира, че Лилиана е една от куклите. 

Барбара ги прекъсва, за да ги информира, че ще имат нов мениджър. Мигел влиза и иска да говори с лицето, което отговаря за операциите, а Барбара е ужасена да разбере, че той е новият мениджър. След като представя Мигел на всички служители, тя го моли да говорят насаме. 

Барбара е убедена, че Мигел се е обърнал към нея от интерес и въпреки че Мигел отрича всичко, тя дава да се разбере, че не смесва личния с професионалния си живот. Във фабриката за плочки Клара коментира с Висенте, че се чувства много зле, защото семейството й е срещу нея. 

Той я запознава с Жоана, която бърза да предупреди Франсишка, че Клара е започнала работа във фабриката. Габриел посещава Диана по нейно искане, Жорже е изненадан от инициативата на дъщеря му. Тя иска неговата помощ, за да разбере дали наистина е шизофреничка. 

Габриел говори предпазливо за психичните заболявания и обезценява психозата на Диана, но тя е подозрителна и го моли да напусне. Клара започва възстановяването на стар панел, когато се появява Франсишка, крещейки на доведената си дъщеря да напусне фабриката. 

Тя също така се сблъсква с Висенте заради решението му да даде работа на Клара и той й напомня, че няма нито власт, нито сила да попречи на Клара да работи там. По-късно Габриел успява да убеди Диана да излезе на улицата за чай. 

Диана започва да чува гласове и Габриел осъзнава, че тя има слухови халюцинации. Диана се прикрива и когато Рикардо влиза, тя не му отговаря. Във фитнеса Барбара казва на Мафалда за Мигел, който й е подчинен. 

Мафалда смята, че това, което Барбара мисли за новия си приятел, е преувеличено и не вярва, че той предварително е планирал срещите. Отчаян, Томане моли Лилиана да не танцува отново. Лилиана се защитава, както може, защото не иска да напусне тази работа и не се поддава на емоционалното му изнудване. 

Мигел разговаря с Ким в супермаркета и с изненада осъзнава, че банята на служителите е заключена и записва тази информация. Ким е изпълнен със завист, когато чува за партито на чаената къща и Долореш разбира за това. Нелсън се опитва да успокои майка си.