четвъртък, 10 юни 2021 г.

Утре в "Намери ме": Някой влиза при Елиф, докато е сама; появява се новият изпълнителен директор (11 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (11 юни) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 842

Лекарят на Парла й се обажда, за да й припомни, че не е получил обещаните пари, в замяна на които е заблудил Керем за "излекуването й".

В същото време Керем пристига в холдинга. Филиз му съобщава, че новият изпълнителен директор на мястото на Тарък - Махир, ще пристигне точно в 14:00 ч.

Мелек и Елиф се разхождат из новия квартал. Хазяинът на Мелек - Седат, я спира и отново прави опит да се сближи с нея. Тя обаче продължава по пътя си, осъзнавайки намеренията му.

Бирдже споделя с Керем, че Сюрея се е установила за постоянно в Лондон. Младежът не скрива тъгата си, че едва ли някога ще се види отново с приятелката си от детството.

В холдинга се появява новият изпълнителен директор Махир. Керем и Бирдже го посрещат и остават впечатлени. Махир се настанява в офиса си и провежда таен разговор...

Вечерта Мелек отива на работа и оставя Елиф сама вкъщи. В това време Седат се задава към квартирата и звъни на вратата.

Мъжът отключва къщата и влиза вътре, докато Елиф е сама. Малкото момиченце не знае как да реагира и се скрива зад една от вратите.

В това време Мелек се връща у дома и веднага се нахвърля на Седат. Мъжът се оправдава, че в квартала е бил извършен въоръжен грабеж, и е дошъл да провери дали с Елиф са добре.

Вечерта Керем се прибира у дома и помирисва парфюма на Сюрея, който тайно от Парла пази в нощното си шкафче.

Преди да си легнат, Мелек залоства входната врата със стол. Майката на Елиф е силно притеснена от новия натрапник в живота им...

Междувременно в стария квартал Жулиде си спомня как Шафак се е застъпил за нея пред майка си, след като са се върнали от кафенето при хълма.

Противно на волята на Леман, майката на Емирхан продължава да живее в къщата и е в трепетно очакване на сватбата си с Шафак.

Бирдже и Акън отново изпадат в "работен" конфликт... Бирдже се оттегля демонстративно, а Акън не сдържа смеха си.

Оказва се, че Махир и Акън се познават, но крият приятелството си от останалите.

Елиф държи да се върне на училище, въпреки страховете на Мелек, че е опасно.

Мелек отива в кварталното училище и разговаря с директора за връщането на дъщеря си в клас. Той обаче отбелязва, че няма как да запише момиченцето без нейните лични документи.

Обезверена, Мелек напуска директорския кабинет.